Impact

Samen impact maken!

Om effectief grensoverschrijdende samenwerkingen te realiseren moeten veel verschillende puzzelstukjes in elkaar vallen. De ROM heeft enkele puzzelstukjes, maar we zullen in de regio de puzzel samen moeten leggen. We werken daarom samen aan het verkennen, creëren en aanjagen van bestaande en nieuwe ecosystemen, om zo onze regio op economische gebied te versterken.

Ontdek jouw ecosysteem

Complexe vraagstukken oplossen is een kwestie van samen en een kwestie van doen. Het ontwikkelen van nieuwe technologie, de ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen, creatie van oplossingen op het snijvlak van verschillende disciplines, het lukt alleen wanneer we elkaar weten te vinden! De Ecosysteem Tool die wij hiervoor hebben laten ontwikkelen helpt daarbij. In samenwerking met de regio en ontwerpbureau Clever Franke ontwikkelde EBU en ROM deze datavisualisatie van en voor de regio.

Zet jezelf op de kaart

Wil je jouw onderneming terug zien in de ecosysteem tool en opgenomen worden in de ecosystemen? Vul dan onderstaand formulier in.

Team Impact

Team Impact brengt de regio Utrecht in beweging, door ondernemers met elkaar te verbinden. Op deze manier ontstaan de mooiste initiatieven. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Longread

Ondernemersfestival Connect Live: samen gaan voor goud

Op dinsdag 14 juni was het zover: heel ondernemend en onderzoekend Utrecht kwam bij elkaar in Nieuwegein tijdens Connect ...

Lees meer
Blog

Nieuwsupdate #8 – Ondernemersnieuws uit de regio dat jij niet mag missen!

Een nieuwe editie van de maandelijkse update met ondernemersnieuws! Lees korte samenvattingen van, wat ons betreft, het belangrijkste ...

Lees meer
Longread

Het nieuwe ecosysteem in de regio Amersfoort – Utrecht

De officiële lancering van Earth Valley moet nog plaatsvinden (11 maart), maar het nieuwe ecosysteem in de regio ...

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!