EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Impact

Samen impact maken!

Om effectief grensoverschrijdende samenwerkingen te realiseren moeten veel verschillende puzzelstukjes in elkaar vallen. De ROM heeft enkele puzzelstukjes, maar we zullen in de regio de puzzel samen moeten leggen. We werken daarom samen aan het verkennen, creëren en aanjagen van bestaande en nieuwe ecosystemen, om zo onze regio op economische gebied te versterken.

Ontdek jouw ecosysteem

Complexe vraagstukken oplossen is een kwestie van samen en een kwestie van doen. Het ontwikkelen van nieuwe technologie, de ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen, creatie van oplossingen op het snijvlak van verschillende disciplines, het lukt alleen wanneer we elkaar weten te vinden! De Ecosysteem Tool die wij hiervoor hebben laten ontwikkelen helpt daarbij. In samenwerking met de regio en ontwerpbureau Clever Franke ontwikkelde EBU en ROM deze datavisualisatie van en voor de regio.

Zet jezelf op de kaart

Wil je jouw onderneming terug zien in de ecosysteem tool en opgenomen worden in de ecosystemen? Vul dan onderstaand formulier in.

Team Impact

Team Impact brengt de regio Utrecht in beweging, door ondernemers met elkaar te verbinden. Op deze manier ontstaan de mooiste initiatieven. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

Nieuwsupdate #8 – Ondernemersnieuws uit de regio dat jij niet mag missen!

Een nieuwe editie van de twee-wekelijkse update met ondernemersnieuws! Lees korte samenvattingen van, wat ons betreft, het belangrijkste nieuws voor ondernemers uit Midden Nederland.

Lees meer
Column

Column: Hoe stevig staat jouw ondernemershuis?

"Door alles zelf te willen doen omdat het wellicht sneller of goedkoper is, stagneer je de groei van je onderneming."

Lees meer
Nieuws

Schrijf je in voor de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Om alle circulaire innovatieve ideeën en initiatieven in de provincie Utrecht op de kaart te zetten en elkaar te inspireren organiseren VNO-NCW Midden, provincie Utrecht, ROM Utrecht Region, Cirkelregio Utrecht, Cirkelstad en Circularities de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20.

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!

Aanmelden nieuwsbrief