EN

You are leaving our website, and will be forwarded to the English website for the Utrecht Region, http://www.utrechtregion.com. The English platform is not affiliated with romutrechtregion.nl.


Go to www.utrechtregion.com
Home

Actueel

Van inspirerende ondernemersverhalen en handige tips, tot het laatste ondernemersnieuws van binnen en buiten de regio Utrecht! Bekijk het artikelen overzicht hieronder.

Nieuws

Utrecht eerste bidirectionele regio ter wereld

Utrecht eerste bidirectionele regio ter wereld dankzij samenwerking Hyundai & We Drive Solar voor grootschalige inzet IONIQ 5 als deelauto en energie-opslag.

Lees meer
Nieuws

Regionale samenwerking waterstof en mobiliteit

Om van Utrecht de groene waterstofregio voor mobiliteit te maken, zijn investeringen nodig in de benodigde infrastructuur, voertuigen en opwek van groene waterstof. Een regionale samenwerking en een gezamenlijke ambitie is vastgelegd in het convenant Convenant waterstof in mobiliteit Provincie Utrecht.

Lees meer
Nieuws

Need The Globe lanceert SunRider: de eerste Solar Cargo E-Bike ter wereld

Met geïntegreerde zonnepanelen biedt de SunRider maximale energieopbrengst en ongeëvenaarde efficiëntie. Lees snel meer!

Lees meer
Nieuws

Tweede Utrechtse AI-lab voegt zich bij ICAI-netwerk

Na het succes van het Nationaal Politie Lab AI, komt nu het tweede Utrechtse AI-lab bij ICAI: AI & Mobility Lab.

Lees meer
Nieuws

Laatste aanvraagmogelijkheid COL

Er is nog een laatste mogelijkheid om een Corona-OverbruggingsLening (COL) aan te vragen en de indiendatum is uiterlijk 16 mei 2021.

Lees meer
Nieuws

Populaire AI-cursus nu ook in het Nederlands

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) en TU Delft lanceren de Nederlandse versie van de cursus Elements of AI: een gratis online cursus die deelnemers inzicht geeft in de basis van Artificiële Intelligentie (AI).

Lees meer
Nieuws

Ondanks Corona kozen 19 buitenlandse bedrijven in 2020 voor regio Utrecht

Nieuwe buitenlandse bedrijven en uitbreiding van reeds gevestigde bedrijven uit het buitenland, levert de regio Utrecht ruim 20 miljoen euro aan investeringen op.

Lees meer
Nieuws

AI Hub Midden-Nederland gelanceerd

Maandag 8 maart is de AI Hub Midden Nederland succesvol gelanceerd. Met ruim 200 digitale bezoekers, was de interesse groot.

Lees meer
Nieuws

Onze eerste investering!

De ROM heeft haar eerste investering gedaan. Met deze co-investering stelt de ROM het Utrechtse bedrijf CART-Tech in staat om hun product verder te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Lees meer