EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Actueel

Van inspirerende ondernemersverhalen en handige tips, tot het laatste ondernemersnieuws van binnen en buiten de regio Utrecht! Bekijk het artikelen overzicht hieronder.

Nieuws

Studio Connect | Ondernemersnieuws dat jij niet mag missen! #4

Welkom bij een nieuwe ROM Studio Connect. Vandaag zetten we het belangrijkste nieuws voor ondernemers uit Midden Nederland op een rij!

Lees meer
Blog

Veel interesse in Duitsland voor duurzame mobiliteit uit Utrecht

De IAA Mobility (7 t/m 12 september 2021) in München richt zich op de mobiliteit van de toekomst. Het is dé plek om kennis en innovatie te delen, te netwerken en vooral: zaken te doen! Samen met een diverse groep ondernemers, ging de ROM naar München toe. Bas Akkers, Business advisor Trade bij ROM Utrecht Region, vertelt over deze week vol met hoogtepunten!

Lees meer
Blog

Hoe de Regionale AI-hub Midden-Nederland de AI-beweging in Nederland versterkt

Vraag aan Kees van der Klauw, coalitiemanager van de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC), hoe het ervoor staat met AI en hij brandt los. Er zijn grote slagen geslagen, maar er is evenzoveel werk te doen. De regionale invloed van bijvoorbeeld de AI-hub Midden-Nederland is daarbij cruciaal.

Lees meer
Nieuws

Utrechtse Withthegrid maakt energie-infrastructuur duurzamer mede dankzij investering ROM Utrecht Region

Het Utrechtse Withthegrid ontvangt een investering uit het Participatiefonds van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM). Met haar monitoringssoftware en -sensoren biedt Withthegrid real-time inzichten in de conditie van de gas-, elektriciteits-, water- en stadsverwarmingsinfrastructuur.

Lees meer

Nieuwsupdate #4 – Ondernemersnieuws uit de regio dat jij niet mag missen!

Een nieuwe editie van de twee-wekelijkse update met ondernemersnieuws! Lees korte samenvattingen van, wat ons betreft, het belangrijkste nieuws voor ondernemers uit Midden Nederland.

Lees meer
Nieuws

Nieuwsupdate #3 – Ondernemersnieuws uit de regio dat jij niet mag missen!

Hartje zomer, lekker bakken of een terrasje pakken met vrienden of familie… En natuurlijk heb je beloofd dat je je werk ff met rust laat. Maar je weet ook: een ondernemer die niet weet wat er speelt, is geen ondernemer. Wij maken het makkelijk...

Lees meer
Nieuws

Open inschrijving: VvE Verduurzamingsexperts gezocht!

De nieuwe BV ‘Duurzame Vereniging van Eigenaren’ (DVvE) is op zoek naar verduurzamingsexperts die Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) gaan helpen hun appartementencomplex te verduurzamen. Het doel is om eind 2023 ongeveer 70 VvE’s te hebben verduurzaamd.

Lees meer
Nieuws

Save the date – Connect Live

Donderdag 25 november 2021 van 13:00u tot 17:00u vindt het jaarlijkse Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Meld je aan!

Lees meer
Nieuws

ROM Utrecht Region investeert in The Right Meal

Het Hilversumse The Right Meal ontvangt een investering uit het Healthy Urban Living Proof Of Concept Fonds van de ROM. The Right Meal biedt patiënten met een ernstige ziektelast in de thuissituatie het juiste voedingsadvies tijdens de ziekte en voor en na een ziekenhuisopname.

Lees meer