Home

Evenementen

Breng (online) een bezoek aan één van de ondernemersevents en netwerkbijeenkomsten in de regio Utrecht. Check de agenda van alle evenementen waarbij de ROM betrokken is.

7 oktober 2022

D-Day 2022

BIM Loket en digiGO organiseren op vrijdag 7 oktober 2022 de jaarlijkse D-Day voor koplopers en beslissers rond digitalisering in de bouw. Waren de beide vorige edities noodgedwongen online; dit jaar hopen we er een bruisend fysiek evenement van te maken, op de Hightech Campus in Eindhoven. De D-Day 2022 vindt plaats in combinatie met de 2e Werkconferentie DSGO.

Lees meer
9 oktober 2022

BETT Asia

BETTer go together, deel twee! Na een succesvol evenement in Londen afgelopen maart, gaan we nu intercontinentaal. Met deze missie ga je kennis opdoen van de laatste inzichten en innovaties op het gebied van digital learning in Azië, nieuwe contacten leggen met onderwijsprofessionals en hoge ambtenaren uit Azië en zet je je eigen bedrijf in de internationale spotlights. Hoe klinkt dat?

Lees meer
19 oktober 2022 - 20 oktober 2022

INTERGEO Essen

In het najaar van 2022 is INTERGEO te gast op het beursterrein in Essen. INTERGEO is 's werelds nummer één communityplatform voor het geo vakgebied. De ROM Utrecht Region organiseert een gezamenlijk bezoek aan de INTERGEO in Essen. Lijkt dit je wat?

Lees meer
31 oktober 2022

Marktinnovatiedag DigiC – “Digitalisering in de Circulaire Bouweconomie’’

Kom ook naar de eerste marktinnovatiedag waarin wij het nieuwe programma DigiC lanceren. DigiC is een programma van Earth Valley waarin digitalisering in de circulaire bouweconomie centraal staat. Tijdens de marktinnovatie dag verbinden we opdrachtgevers, bouwers/ontwikkelaars, vernieuwende startups en scale-ups en overige uitdagers van de bouwsector en zetten we actuele ontwikkelingen en innovatieprojecten in de spotlights.

Lees meer
8 november 2022 - 9 november 2022

Crossroads 2022

Are you ready? Because we are back! StartupUtrecht and partners will host another edition of Crossroads on November 8th and 9th 2022. This is the place for your startup or scaleup to connect with partners in growth and capital. Our detailed program will be announced soon.

Lees meer
13 november 2022 - 16 november 2022

Smart City Expo World Congress

Is jouw bedrijf actief op het gebied van slimme en duurzame stedelijke ontwikkeling en ben je geïnteresseerd in de uitwerking van activiteiten binnen de Europese Unie? Ga van 13 t/m 16 november dan mee met de Climate neutral & Smart City missie tijdens het Smart City World Expo Congress (SCWEC) in Barcelona.

Lees meer
14 november 2022 - 17 november 2022

NL Medica Visitor Programme 2022

16 november organiseren ROM Utrecht Region en Smart Health Amsterdam een visitors programme, waarin we samen met de bus afreizen naar de Medica.

Lees meer