EN

You are leaving our website, and will be forwarded to the English website for the Utrecht Region, http://www.utrechtregion.com. The English platform is not affiliated with romutrechtregion.nl.


Go to www.utrechtregion.com
Home

Evenementen

Breng (online) een bezoek aan één van de ondernemersevents en netwerkbijeenkomsten in de regio Utrecht. Check de agenda van alle evenementen waarbij de ROM betrokken is.

17 mei 2021

Doing business in the UK – Discover North East England!

Interesse in zakendoen op de Engelse markt, maar geen idee waar of hoe je moet starten? Laat de 'discovery session' je helpen! Voor MKB ondernemers uit Midden-Nederland.

Lees meer
19 mei 2021

Digital Euregio Summit

Bedrijfsleiders, IT-besluitvormers, managers en geïnteresseerden in digitale onderwerpen, komen samen om te praten over digitalisering, online strategieën, megatrends en meer.

Lees meer
27 mei 2021

Studio Connect: AI in Health

In Studio Connect: AI gaat Remy Gieling in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, opgedane ervaringen en het laatste nieuws uit de sector! Tijdens de eerste editie op 27 mei staat het thema Health centraal. Zien we je daar?

Lees meer
10 juni 2021

Bio Digital

Doe mee met 's werelds grootste wereldwijde biotech partnering! Van 10-11 & 14-18 juni, online.

Lees meer
10 juni 2021

Bijeenkomst Roadmap Circulair Bouwen Utrecht Region

Ben je ondernemer en/of geïnteresseerd in Circulair Bouwen? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst Roadmap Circulair Bouwen Utrecht Region op 10 juni!

Lees meer
7 september 2021

IAA Mobility München

De nieuwe IAA in München richt zich op de mobiliteit van de toekomst. Het is dé plek om kennis en innovatie te delen, te netwerken en vooral: zaken te doen!

Lees meer