Home

Evenementen

Breng (online) een bezoek aan één van de ondernemersevents en netwerkbijeenkomsten in de regio Utrecht. Check de agenda van alle evenementen waarbij de ROM betrokken is.

18 januari 2024 - 11 mei 2024

Export Accelerator Program 2024

Overweeg je internationaal actief te worden? En wil je groei op buitenlandse markten realiseren? Meld je dan nu aan voor het Export Accelerator Program! Dit programma helpt jou om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland. Onderzoek nieuwe en specifieke buitenlandse markten, ontdek wie je klant is en hoe je hen het beste kunt benaderen. En groei vervolgens van incidentele internationale orders naar een structurele omzet uit het buitenland!

Lees meer
21 mei 2024 - 24 mei 2024

Handelsmissie Nordic Game Malmö

Opereert jouw bedrijf in de game-industrie en wil je op een van de meest toonaangevende beurzen langsgaan van Europa. Dan biedt de ROM Utrecht Region jou de unieke kans om met 10 Nederlandse bedrijven langs te gaan in Zweden. Hier kun je in contact komen met developers, publishers, investeerders en toekomstige handelspartners.

Lees meer
4 juni 2023 - 6 juni 2024

Learntec 2024

Maakt jouw bedrijf digitale oplossingen voor de verbetering van leer- en ontwikkelprocessen binnen scholen, universiteiten en bedrijven – en ben jij benieuwd naar je kansen op de Duitse markt? Ga met ons mee naar Learntec Karlsruhe!

Lees meer
1 maart 2024 - 31 juli 2024

Globalisers: jouw reis naar wereldwijde impact

Tijdens de Globaliser ontwikkel je een gestructureerde aanpak waarbij het kiezen van de juiste volgende doelmarkt centraal staat. Tijdens het 12-weekse programma, word je ondersteund en geadviseerd door ervaren founders en experts met succesvolle internationale ervaring. Aan de hand van deze experts ontwikkel je jouw strategie om internationaal te groeien.

Lees meer
22 augustus 2024

Gamescom 2024

Van 21 tot 25 augustus 2024 vindt Gamescom plaats in Keulen, Duitsland, en online wereldwijd. Gamescom is 's werelds grootste evenement voor computer- en videogames en Europa's grootste zakelijke platform voor de gamesindustrie. Ga met ons mee!

Lees meer
21 oktober 2024 - 24 oktober 2024

Enlit Europe 2024

Does your scale-up offer a smart or safe energy solution, for example in the field of digital technology, cyber security or storage, and want to scale internationally? Then join the Dutch Pavilion at ENLIT 2024!

Lees meer