Home

Evenementen

Breng (online) een bezoek aan één van de ondernemersevents en netwerkbijeenkomsten in de regio Utrecht. Check de agenda van alle evenementen waarbij de ROM betrokken is.

19 januari 2022

BETT London 2022 (uitgesteld!)

Samen in de trein naar Londen. Kennis nemen van de laatste inzichten en innovaties op het gebied van digital learning, nieuwe contacten opdoen uit binnen en buitenland, je eigen bedrijf in de internationale spotlights zetten. Hoe klinkt dat?

Lees meer
25 januari 2022

Masterclass: Medische hulpmiddelen en hun weg naar Duitse patiënten – vergoedingen eerst!

Meer weten over de exportmogelijkheden van medische hulpmiddelen naar Duitsland? Schrijf je dan nu in voor de eerste van de drie digitale masterclasses op het gebied van medische hulpmiddelen in Duitsland: Medische hulpmiddelen en hun weg naar Duitse patiënten – vergoedingen eerst!

Lees meer
9 februari 2022

The Globaliser Healthcare Solutions 2022

Ben je een Health Tech startups of scale-up en denk je erover om over de grenzen heen te schalen? De Globaliser Healthcare Solutions komt in februari 2022 met ruimte voor 8 geselecteerde scale-ups.

Lees meer
10 februari 2022

Connect Live: Lancering Utrecht Talent Alliantie

Op donderdag 10 februari is de officiële lancering van de Utrecht Talent Alliantie. De UTA maakt werk van een sterke regionale arbeidsmarkt en nodigt alle ondernemers en werkgevers in regio Utrecht uit om zich aan te sluiten. Want talent is overal en elk talent telt!

Lees meer
17 februari 2022

Export Accelerator Program 2022

Overweeg je internationaal actief te worden en wil je groei op buitenlandse markten realiseren? Meld je dan nu aan voor het Export Accelerator Program!

Lees meer