Home

Welkom bij Earth Valley

De as Amersfoort – Utrecht heeft vanaf nu Earth Valley. Maar wat houdt dat in? Alles over dit unieke ecosysteem lees je hier.

Blijf op de hoogte!

Volg Earth Valley

Historisch middelpunt van Nederland

Vanuit het historisch middelpunt van Nederland starten we een nieuwe beweging om de maatschappelijke ambities tot 2050 waar te maken. En daar is een intensieve samenwerking voor nodig. De vraagstukken op het gebied van gezonde leefomgeving, woningbouw, mobiliteit, klimaatadaptatie en energietransitie zijn groot. We innoveren, leren, onderzoeken, testen en blijven proberen. Zodat we ons blijvend aanpassen. Maar niemand kan dit alleen. Wat zou er mogelijk zijn als we onze kennis delen?

Als leidende bedrijven op het gebied van geo-data, water management, duurzame bouw, gezonde leefomgeving en bescherming van de aarde gaan samenwerken met onderzoekinstituten en top universiteiten? Gesteund door overheden. Bedenk. wat er dan mogelijk kan zijn. De Amersfoort – Utrecht regio heeft een unieke mix van bedrijven en kennisinstellingen die hier een grote bijdrage aan kan leveren.

Met gebundelde research, innovatie, internationale tenders, talentvorming en educatie kunnen we…. Meer inzichten krijgen uit vitale data sets. Versnellen, door gedeelde kennis en innovaties. Beter voorspellen hoe de toekomst zal zijn. En hem daarmee beter inrichten. De kracht van het water, de evolutie van de aarde, de toekomst voor ons mensen. Alles wat daarvoor nodig is, zit hier. In Earth Valley.

Wat wordt er gezegd over Earth Valley?

Nieuwsberichten binnen deze sector

Meer relevante artikelen
Nieuws

Earth Valley gelanceerd

Vanuit het historisch middelpunt van Nederland is een nieuwe beweging gestart om de maatschappelijke ambities tot 2050 waar te ...

Lees meer
Longread

Het nieuwe ecosysteem in de regio Amersfoort – Utrecht

De officiële lancering van Earth Valley moet nog plaatsvinden (11 maart), maar het nieuwe ecosysteem in de regio ...

Lees meer
Nieuws

Earth Valley draagt bij aan grote maatschappelijke opgaven

De as Amersfoort-Utrecht groeit uit tot Earth Valley: een kennisomgeving die dankzij de opvallend sterke aanwezigheid van ingenieursbureaus, ...

Lees meer

Op reis door de Valley

Waar bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstituten, steden en de mensen zich verenigen.

Zij doen al mee!

Jij ook? Let's meet!

Neem voor al je vragen en opmerkingen contact op met Ruud Meijvogel, Senior Business Developer Earth Valley.

Een sterk netwerk van experts, die ons helpen om te investeren in de juiste innovatieve bedrijven die binnen onze ecosystemen passen/daaraan bijdragen.

Mentoren, die je helpen om gezonder te groeien

3Verbinding met bedrijven en kennisinstellingen, want wij orchestreren deze ecosystemen. We leggen verbinding en dat doen we ook met jou.