Home

Welkom bij Earth Valley

Het ecosysteem op de as Amersfoort – Utrecht heet vanaf nu Earth Valley. Hier werken ondernemers samen op de thema’s: duurzame bouw, energietransitie, mobiliteit, en klimaatadaptatie. Maar wat houdt het allemaal in? Alles over dit unieke ecosysteem lees je hier.

Blijf op de hoogte!

Volg Earth Valley

Historisch middelpunt van Nederland

Vanuit het historisch middelpunt van Nederland starten we een nieuwe beweging om de maatschappelijke ambities tot 2050 waar te maken. En daar is een intensieve samenwerking voor nodig. De vraagstukken op het gebied van gezonde leefomgeving, woningbouw, mobiliteit, klimaatadaptatie en energietransitie zijn groot. We innoveren, leren, onderzoeken, testen en blijven proberen. Zodat we ons blijvend aanpassen. Maar niemand kan dit alleen. Wat zou er mogelijk zijn als we onze kennis delen?

Als leidende bedrijven op het gebied van geo-data, water management, duurzame bouw, gezonde leefomgeving en bescherming van de aarde gaan samenwerken met onderzoekinstituten en top universiteiten? Gesteund door overheden. Bedenk wat er dan mogelijk kan zijn. De Amersfoort – Utrecht regio heeft een unieke mix van bedrijven en kennisinstellingen die hier een grote bijdrage aan kan leveren.

Met gebundelde research, innovatie, internationale tenders, talentvorming en educatie kunnen we…. Meer inzichten krijgen uit vitale data sets. Versnellen, door gedeelde kennis en innovaties. Beter voorspellen hoe de toekomst zal zijn. En hem daarmee beter inrichten. De kracht van het water, de evolutie van de aarde, de toekomst voor ons mensen. Alles wat daarvoor nodig is, zit hier. In Earth Valley.

Sinds de lancering is Earth Valley in een nieuwe fase beland. Een fase van doorpakken. Download hier het updatedocument over onze activiteiten. 

Wat wordt er gezegd over Earth Valley?

"De kracht zit dus in integrale oplossingen en Royal HaskoningDHV zet daar dan ook vol op in. Door het bij elkaar te brengen, zulke grote opgaven integraal aan te pakken en digital twin-initiatieven te bundelen, creëer je de situatie dat iedereen er winnaar van kan zijn. We moeten het samen doen en niet voor eigen succes gaan."

Anton van der Sanden - Directeur Nederland

Royal HaskoningDHV

"Over vijf jaar is Earth Valley een begrip in Nederland, Europa en misschien wel ver daarbuiten."

Wouter van Daal - Kwartiermaker Earth Valley

ROM Utrecht Region

Nieuwsberichten binnen deze sector

Meer relevante artikelen
Nieuws

Roadmap Slimme energiesystemen gelanceerd

Begin april kwamen 75 ondernemers en partners van ROM Utrecht Region samen om de 'innovatie roadmap slimme energiesystemen' te ...

Lees meer
Persbericht

KNR Automotive en Mobilitum tekenen MoU voor exclusieve samenwerking in Zuid-Korea

Tijdens de Nederlandse handelsmissie naar Korea en Japan hebben het Koreaanse KNR Automotive en het Nederlandse Mobilitum B....

Lees meer
Nieuws

Utrechtse ondernemer BikeFlip brengt duurzaam kinderfietsabonnement nu ook naar Amsterdam

Elke keer dat een kind uit zijn fiets is gegroeid, koop je een nieuwe: dat is in Nederland ...

Lees meer

Op reis door de Valley

Waar bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstituten, steden en de mensen zich verenigen.

Zij doen al mee!

Jij ook? Let's meet!

Neem voor al je vragen en opmerkingen contact op met Ruud Meijvogel, Senior Business Developer Earth Valley.