EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Groeien met jouw startup, scale-up of mkb?

Laat ons je helpen jouw ideeën verder te ontwikkelen tot schaalbare business cases!

  • Klap de chat dicht

Samen maken we startups, scale-ups en het innovatief MKB sterker!

De verbindende partner in het ecosysteem

We werken samen met partners in de regio om steeds sterkere ecosystemen te creëren, waar ook jij onderdeel van kan zijn.

Lees meer Lees meer

Investor Readiness Programma

Gedurende 10 weken werken 8 ondernemers hard aan het optimaliseren van hun businessplan en worden zij klaargestoomd voor de volgende stap in de groei van hun bedrijf.

Lees meer Lees meer

Lancering van AI Hub Midden-Nederland

Met zo’n 800 bedrijven, waarvan 170 start-ups heeft de hub een regionale functie om een community rondom AI op te bouwen.

Lees meer Lees meer

Investor Readiness Programma (IRP)

Het Investor Readiness Programma heeft als doel ondernemers te helpen om risicokapitaal aan te trekken. In 10 weken wordt je geholpen je businesscase scherp te krijgen en krijg je inzicht in de verschillende financieringsopties voor de fase van jouw onderneming.

Lees meer

Team Investeren & Innoveren

Team Investeren en Innoveren helpt jouw onderneming verder te groeien! Dat doen door middel van onze fondsen, trainingsprogramma’s en evenementen. Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact op.

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

Verlenging samenwerking U10 met EBU/ROM onderstreept belang voor ondernemers regio Utrecht

U10-gemeenten verlengen de samenwerking met Economic Board Utrecht en ROM Utrecht Region. Ook in coronatijd blijkt deze samenwerking waardevol voor ondernemers in de regio.

Lees meer
Nieuws

COL regeling voor ondernemers

De verlenging van de COL regeling voor ondernemers is een feit. Innovatieve ondernemers die in zwaar weer zitten vanwege Covid19 kunnen vanaf vandaag een aanvraag indienen via de portal.

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!

Aanmelden nieuwsbrief