Contact us

EN

You are leaving our website, and will be forwarded to the English website for the Utrecht Region, http://www.utrechtregion.com. The English platform is not affiliated with romutrechtregion.nl.


Go to www.utrechtregion.com
Contact us
Home

Geld nodig voor groei en ontwikkeling?

We zijn een maatschappelijk investeerder. Oftewel, we investeren in ondernemingen die de wereld van morgen een stukje beter maken.

Wij investeren in innovatieve ondernemingen die willen groeien.

Proof of Concept fonds

Voor investeringen tussen de €50.000 en €250.000, gericht op de eerste fase van het ondernemerschap.

Lees meer Lees meer

Participatiefonds

Voor investeringen tussen de €250.000 en €2,5 miljoen, gericht op bedrijven in een verdere groeifase.

Lees meer Lees meer

Waarom investeert de ROM?

Wij investeren in de grote transitiesectoren die van belang zijn voor de economie van morgen: digital, health en sustainability. Om dit te realiseren werken wij samen met veel partners binnen en buiten de regio. Via ons netwerk zorgen we dat ook meer privaat kapitaal zijn weg vindt naar onze regio en samen zorgen we voor een grotere financiële draagkracht om de innovatieve bedrijven in de regio te financieren.

Lees meer

 

 

 • 1

  Pitch jouw idee

  Neem ons mee in jouw groeiplannen, je product wensen en de financieringsvraag. Wij kijken vervolgens of jouw onderneming aansluit bij één van onze fondsen.

 • 2

  Werk jouw voorstel uit

  Groen licht? Tijd om jouw voorstel verder uit te werken. Tegelijk maken wij een diepere analyse van jouw product, de markt, jouw financiële cijfers en de roadmap.

 • 3

  Tekenen!

  Heeft jouw onderneming de analyse helemaal doorstaan? Tekenen maar!

Welke stappen moet ik doorlopen?

We komen graag in gesprek met ondernemers in de regio om te horen met welke innovaties zij bezig zijn. Vaak begint een investeringstraject met een eerste kennismaking en pitch van de ondernemer. Als eerste kijken we hoe een propositie aansluit bij de kenmerken van onze fondsen, gevestigd in de regio en actief op één van de thema’s digital, health of sustainability.

Ik twijfel, ben ik wel klaar voor een financiering?

Samen met andere ondernemers ben je na het volgen ons Investor Readiness Program klaar voor de financiering die je nodig hebt.

Meer weten

Onze eerste investering!

Met deze co-investering stellen we het Utrechtse bedrijf CART-Tech in staat om hun product verder te ontwikkelen en op de markt te brengen. CART-Tech is een bedrijf waar Utrecht trots op kan zijn. CART-Tech is een goed voorbeeld van een ‘vroege fase’-onderneming.

Lees meer

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

Laatste aanvraagmogelijkheid COL

Er is nog een laatste mogelijkheid om een Corona-OverbruggingsLening (COL) aan te vragen en de indiendatum is uiterlijk 16 mei 2021.

Lees meer
Nieuws

Onze eerste investering!

De ROM heeft haar eerste investering gedaan. Met deze co-investering stelt de ROM het Utrechtse bedrijf CART-Tech in staat om hun product verder te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Lees meer
Nieuws

COL regeling voor ondernemers

De verlenging van de COL regeling voor ondernemers is een feit. Innovatieve ondernemers die in zwaar weer zitten vanwege Covid19 kunnen vanaf vandaag een aanvraag indienen via de portal.

Lees meer