Home

Whitepapers

Wil jij als ondernemer onze financieringsmogelijkheden bekijken? Buitenlandse markten betreden? Of ben je benieuwd naar het startupklimaat in Utrecht Region. Bekijk dan hieronder onze whitepapers en doe er je voordeel mee.

Heb je vragen?
Neem contact op

Voor het derde jaar wordt de startup monitor gepresenteerd, waarin we bijhouden hoe het staat met de startups en scale-ups in de regio. De aantallen startups per gemeente, industriën en financieringsrondes worden onder de loep genomen. In deze editie kijken we terug op het jaar 2023.

Download whitepaper

Ben je een ambitieuze en innovatieve ondernemer in de regio Utrecht? Wil je met je startup, scaleup of bedrijf groeien of innoveren en heb je daarvoor financiering nodig? We geven je in dit whitepaper inzicht in hoe je een investering kunt krijgen, bijvoorbeeld uit één van de fondsen van de ROM Utrecht Region.

Download whitepaper

Frontpage-startup-scaleup-monitor-2022

Startups en scale-ups zijn belangrijk voor de economische groei van onze regio. Download hieronder de jaarlijks terugkerende whitepaper, waarin we in deze editie inzoomen op het startupklimaat in Utrecht Region van 2022. Het whitepaper is tot stand gekomen door een samenwerking van ROM Utrecht Region en StartupUtrecht

Download whitepaper

 

Overweeg je om ook in het buitenland zaken te doen? Dan zijn er voor jou volop kansen over de grens. Maar waar begin je? Vanuit het Trade Team van ROM Utrecht Region stellen we 5 stappen voor, die je op weg helpen met internationaal ondernemen.

Download whitepaper

 

Voor een investeerder is het pitch deck een eerste indruk en daarmee is dit document dus erg belangrijk. Ook voor jou als ondernemer zelf is het van belang. Met een goed pitch deck kom je tot de essentie van jouw onderneming.

Download whitepaper

 

Welk soort financiering past het beste bij de fase van je onderneming? Om dat te ontdekken hebben we het financieringslandschap van Utrecht Region voor jou in kaart gebracht. Doe er je voordeel mee.

Download onepager

 

Wat doen wij als Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM)? En hoe kunnen wij jou als ondernemer verder helpen met de groei van je bedrijf? Je leest het in deze onepager.

Download onepager

 

Onze regio bevindt zich al tien jaar in de top vijf van meest competitieve regio’s van Europa. Vanwege alle verborgen talenten is de regio Utrecht dan ook het best bewaarde geheim van Nederland. Je leest er alles over in dit whitepaper.

Download whitepaper

 

 

 

Cycling is engrained in the Dutch DNA. The Netherlands has world-leading bike infrastructure and the most bikes per capita in the world. According to latest research from the World Economic Forum, the Dutch city of Utrecht is the world’s most bicycle-friendly city.

Download whitepaper

 

Startups en scale-ups zijn belangrijk voor de economische groei van onze regio. Download hieronder de eerste editie van dit jaarlijks terugkerende whitepaper, waarin we inzoomen op het startupklimaat in Utrecht Region. Het whitepaper is tot stand gekomen door een samenwerking van ROM Utrecht Region en StartupUtrecht

Download whitepaper

Zin in koffie? Of heb je trek in iets voedzaams? Wil je iets nieuws proberen? Of een buitenlandse keuken proeven?
Op de menukaart tref je onze overrompelende smaken. Klik op de kaart om doorgelinkt te worden.

Download whitepaper

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!