EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Kom werken bij ROM Utrecht Region

Leuk dat je enthousiast bent om bij ons te komen werken! Laten we samen bouwen aan de in 2020 geboren ROM en laten we samen de regio sterker maken.

Wil jij ondernemers helpen en bijdragen aan de toekomst van onze regio?

Laat ons weten wie jij bent, wat jou beweegt en hoe jij jouw bijdrage wilt leveren aan innovatie en groei van de regio Utrecht. Onze kernwaarden? Samen en Doen. Samen helpen we ondernemers groeien. En samen maken we de regio slimmer, duurzamer en gezonder.

Resultaatgericht werken

Ambitieuze collega's

Informele werksfeer

Kom je bij ons werken?

STAGE OPDRACHT: DESIGN EN CREATIE

 • Full-time

Ben jij op zoek naar een meewerkstage? Wil je met jou creatieve en communicatieve vaardigheden impact maken binnen onze regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer Lees meer

Senior Investmentmanager

 • Full-time

Ben jij een investeerder die ondernemend is, sociaal is en die met passie en trots de ROM Utrecht Region positioneert en de maatschappelijke impact uitdraagt? Wij zijn op zoek naar jou!

Lees meer Lees meer

HR Business Partner

 • Full-time / Part-time

Ben jij een zelfstandige HR Business Partner die energie haalt uit inhoudelijke HR casuïstiek en zie jij jezelf als een stevige gesprekspartner voor de managers?

Lees meer Lees meer

HR medewerker

 • Part-time

Hou jij van de administratieve kant van HR? Ben jij een proactieve aanpakker met oog voor detail? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees meer Lees meer

PA/Directiesecretaresse

 • Full-time

Ben jij een PA/directiesecretaresse met minimaal 5 jaar ervaring? Ben jij proactief, positief ingesteld en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou!

Lees meer Lees meer

Open sollicitatie of Stageverzoek

 • Full-time / Part-time

Vul het online sollicitatieformulier in en laat ons weten waar je naar opzoek bent. Waar liggen jouw interesses liggen en waarom wil je bij ROM Utrecht Region komen werken?

Lees meer Lees meer

“Je werkt voor én met innovatieve ondernemers. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Deze combinatie maakt het tot een uitdagende werkomgeving!”

Joyce Houterman, Investment Manager

Veelgestelde vragen

 • Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

  Zie je op onze website een vacature die bij je past? Reageer hierop via het online sollicitatieformulier. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging. Wij nemen vervolgens jouw motivatie en cv door en laten je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Twijfel je of alles in goede orde is ontvangen? Neem dan contact op met werkenbij@romutrechtregion.nl.

  Op basis van het eerste verkennende gesprek, laten wij je weten of, en op welke manier, we het selectietraject met je gaan voortzetten. Dit verschilt per team en vacature. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we je vragen een test of assessment te maken. De arbeidsvoorwaarden voor jouw functie bespreek je met jouw toekomstige leidinggevende en HR. Vaak plannen we aan het einde van het traject een ontmoeting in met jouw naaste collega’s.

  Als je vragen hebt tijdens het traject, neem dan contact op via werkenbij@romutrechtregion.nl.

 • Ik voldoe niet aan de criteria die vermeld staan bij de vacature. Kan ik toch reageren?

  Altijd doen! Schrijf in je motivatiebrief waarom wij jou toch moeten uit te nodigen. Wellicht breng je iets anders mee wat heel goed past bij de ROM of bij een andere (toekomstige) vacature bij de ROM. Je kunt natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen. 

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik heb gesolliciteerd?

  Wij handelen altijd volgens de privacywetgeving. Wanneer je bij ons solliciteert, verzamelen wij de gegevens die je bij ons achter laat via het sollicitatieformulier en tijdens eventueel contact. Deze gegevens worden bewaard in een gesloten recruitment systeem. Hiertoe hebben alleen HR en de hiring manager toegang. We gebruiken jouw gegevens alleen voor de behandeling van jouw sollicitatie. Aan het einde van de sollicitatieprocedure sluiten we de vacature en de gegevens van de kandidaten worden verwijderd uit het systeem, tenzij we je aangegeven hebt dat wij jouw gegevens langer mogen bewaren. Hiervoor vragen wij altijd jouw toestemming. 

  Bekijk hier alle informatie rondom de Privacywetgeving. 

 • Wie worden mijn collega's?

  Ontmoet ons hele team op de ‘Over ons’ pagina van deze website! 

 • Hoe is de werksfeer bij de ROM?

  Onze belangrijkste waarden zijnSamen en DoenWe zijn een jonge organisatie met gedreven, ondernemende collega’s die grenzen durven te verleggen. We werken hard om onze doelstellingen te halen en dat doen we samen. 

  Alle ROM collega’s zijn betrokken bij elkaars werk. Van korte updates op WhatsApp tot maandelijks het ROM KennisKafé, waarbij steeds een ander team een masterclass voor dummies organiseert. Daarnaast proberen we elkaar zo veel mogelijk te ontmoeten binnen de regels in deze tijd. Bijvoorbeeld tijdens wandel-overleggen, lunch rondjes, ons wekelijkse online koffiemoment en af en toe een gezellige virtuelborrel. 

  En de sfeer op ons kantoor? Terwijl alle ROM collega’s thuiswerkten, is ons kantoor volledig omgebouwd. Geen saaie setting meer, maar sfeervolle flexplekken, handige stilte/vergaderruimtes en gezellige koffiezitjes! Je zou hier bijna willen slapen…