Home

Verover de wereld vanuit Utrecht Region!

Je bent actief op de Nederlandse markt en vraagt je af hoe je kansen op buitenlandse markten liggen. Of je bent er al van overtuigd dat er kansen liggen maar je weet niet precies hoe je die moet verzilveren.

  • Klap de chat dicht

Terugblik op de Invest in Holland Masterclass

Op 5 november 2021 werd in het prachtige Muntgebouw in Utrecht de ‘Invest in Holland Masterclass’ georganiseerd door de ROM Utrecht Region. Met het bijna 900 jarige Utrecht als centrale ontmoetingsplek.

Lees meer

Verover de wereld vanuit regio Utrecht in 5 stappen

Lever je vanuit de regio Utrecht diensten of producten die bijdragen aan het groener, gezonder en slimmer maken van mens en omgeving? En overweeg je om ook in het buitenland zaken te doen? Download dan vooral deze whitepaper voor een goede start.

Ontvang de whitepaper

Sparren met een Trade Adviseur?

Online is veel informatie beschikbaar, maar een gesprek met een van onze Trade Developers kan helpen om je ideeën te scherpen, je businessplan te verbeteren en om een beeld te krijgen van het traject richting verkoop of vestiging in het buitenland.

Maak een afspraak

De buitenlandse markt, hoe ziet die er uit?

Welke kansen bieden bepaalde markten en waar moet je aan denken voordat je die markten betreedt? Het is erg belangrijk om je huiswerk zo goed mogelijk te doen voordat je concreet stappen gaat zetten. Dat kan door gerichte en actuele informatie te raadplegen over de markt voor bepaalde sectoren in bepaalde landen, maar ook over meer algemene marktinformatie. Veel belangrijke informatie is samengebracht en wordt actueel gehouden door onze landelijke partner, de RVO.

 

Wat moet ik regelen voor mijn collega's?

Om te ontdekken wie je (buitenlandse) klant is en hoe je deze succesvol kunt bereiken kan het nuttig zijn om je, samen met andere MKB ondernemers en onder begeleiding van experts, te verdiepen in een aantal belangrijke elementen van internationaal zakendoen.

Team Internationaal

Team Internationaal is het go-to team in de regio Utrecht op het gebied van internationale bedrijvigheid. Zij ondersteunen bedrijven uit de regio Utrecht in het verwezenlijken van hun internationale groeiambities. Benieuwd hoe? Neem dan gerust contact op.

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

Kwartaalrapportage Q2 2022

Het afgelopen kwartaal was het eerste kwartaal sinds onze geboorte waarbij we echt naar buiten konden. Dat we ...

Lees meer
Longread

Ondernemersfestival Connect Live: digital twins, e-hubs, health-entrepreneurs

Op dinsdag 14 juni was het zover: heel ondernemend en onderzoekend Utrecht kwam samen in Nieuwegein tijdens Connect Live. ...

Lees meer
Longread

Ondernemersfestival Connect Live: samen gaan voor goud

Op dinsdag 14 juni was het zover: heel ondernemend en onderzoekend Utrecht kwam bij elkaar in Nieuwegein tijdens Connect ...

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!