Goed nieuws, het U-TECH mkb loket is open!

Persbericht - Het mkb loket is dé online plek waar ondernemers uit regio Utrecht terecht kunnen voor advies over financiering van (om)scholing naar ICT beroepen.

6 december 2021 3 minuten

Utrecht, 6 december 2021 – Want dat het belangrijk is om digitale kennis in huis te halen en te houden is wel duidelijk. Maar hoe kunnen ondernemers hun medewerkers helpen bij (om)scholing en hoe gaan ze het financieren?

Er zijn diverse subsidies en regelingen van gemeenten, provincie en overheid om de ontwikkeling van digitaal talent te bevorderen. Van financiële ondersteuning voor een opleiding tot proefplaatsing of stagevergoeding. Op de nieuwe website kunnen ondernemers zich alvast oriënteren. Er is informatie over opleidingen en functies. Denk aan een allround ICT medewerker of kennis over cyber security.

Ook geeft de website een overzicht van de regionale en landelijke subsidieregelingen die nu beschikbaar zijn. Dat zijn er nogal wat. Maar welke regeling past nu het beste bij een bedrijf en haar medewerkers? De mkb subsidieadviseur kan uitkomst bieden met advies op maat. Nog tot en met januari 2022 biedt het U-TECH mkb loket deze dienstverlening voor ondernemers uit de regio Utrecht kosteloos aan.

Het U-TECH mkb loket is een initiatief van de Utrecht Tech Community en CA-ICT, het opleidingsfonds arbeidsmarkt ICT, voor ondernemers uit regio Utrecht die werk willen maken van digitalisering.

Bekijk hier de website

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Longread

Ondernemersfestival Connect Live: samen gaan voor goud

Op dinsdag 14 juni was het zover: heel ondernemend en onderzoekend Utrecht kwam bij elkaar in Nieuwegein tijdens Connect ...

Lees meer
Blog

Nieuwsupdate #8 – Ondernemersnieuws uit de regio dat jij niet mag missen!

Een nieuwe editie van de maandelijkse update met ondernemersnieuws! Lees korte samenvattingen van, wat ons betreft, het belangrijkste ...

Lees meer
Longread

Het nieuwe ecosysteem in de regio Amersfoort – Utrecht

De officiële lancering van Earth Valley moet nog plaatsvinden (11 maart), maar het nieuwe ecosysteem in de regio ...

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!