Webinar

Studio Connect: AI & Media

1 februari 2022 16:00 - 16:45 Online Meld je aan

Tijdens de eerste editie dit jaar van Studio Connect: AI op dinsdag 1 februari van 16:00 tot 16:45 gaat Remy Gieling (Ai.nl) in gesprek met Daan Odijk (RTL) en Stefan Leijnen (Hogeschool Utrecht). Wat voor een rol speelt AI in de mediasector? Hoe ziet de toekomst eruit? En welke vraagstukken spelen er?

Over Studio Connect: AI

In maart 2021 is de AI Hub Midden Nederland succesvol gelanceerd. Met zo’n 800 bedrijven, waarvan 170 start-ups heeft de hub een regionale functie om een community rondom AI op te bouwen. We versterken het bedrijfsleven en de regio door kennis te delen, samenwerking mogelijk te maken en AI toegankelijk te maken voor het gehele bedrijfsleven.

Tijdens Studio Connect: AI gaat Remy Gieling in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en het laatste nieuws uit de sector en rondom de AI Hub Midden Nederland. De vorige Studio Connect Sessies terugkijken? Ga naar onze website!

Meld je aan!

Bij zijn? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier!

 

 

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Blog

Expertkennis maakt AI beter

“Veel mensen stellen AI gelijk aan Machine Learning. Simpel gezegd denken mensen: ‘je voedt een computer met voorbeelden ...

Lees meer
Blog

Vrije denkruimte uit de kunst gebruiken om “AI” een plek te geven

“Kunst is niet alleen maar een schilderij boven de bank, maar ook vrije denkruimte. Bij SETUP proberen we ...

Lees meer
Blog

AI wet- en regelgeving ingewikkeld en spannend? Dat hoeft het niet te zijn!

Artificial Intelligence gaat de wereld veranderen. Wet- en regelgeving heeft nu al veel invloed op de ontwikkeling van ...

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!