Webinar

Studio Connect: AI & Media

1 februari 2022 16:00 - 16:45 Meld je aan

Tijdens de eerste editie dit jaar van Studio Connect: AI op dinsdag 1 februari van 16:00 tot 16:45 gaat Remy Gieling (Ai.nl) in gesprek met Daan Odijk (RTL) en Stefan Leijnen (Hogeschool Utrecht). Wat voor een rol speelt AI in de mediasector? Hoe ziet de toekomst eruit? En welke vraagstukken spelen er?

Over Studio Connect: AI

In maart 2021 is de AI Hub Midden Nederland succesvol gelanceerd. Met zo’n 800 bedrijven, waarvan 170 start-ups heeft de hub een regionale functie om een community rondom AI op te bouwen. We versterken het bedrijfsleven en de regio door kennis te delen, samenwerking mogelijk te maken en AI toegankelijk te maken voor het gehele bedrijfsleven.

Tijdens Studio Connect: AI gaat Remy Gieling in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en het laatste nieuws uit de sector en rondom de AI Hub Midden Nederland. De vorige Studio Connect Sessies terugkijken? Ga naar onze website!

Meld je aan!

Bij zijn? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier!

 

 

Ook interessant

Meer relevante artikelen
BlogNieuws

Watermelon maakt het mogelijk om chatbots te bouwen voor allerlei use cases

Met Watermelon kunnen bedrijven en organisaties zelf intelligente chatbots bouwen, die het menselijk brein nabootsen van klantenservice-medewerkers, marketeers ...

Lees meer
Blog

Met AI naar een inclusievere maatschappij én wereldwijde klanten

Hoe kun je AI inzetten om een inclusievere maatschappij te creëren, frustraties van videografen te verkleinen én ...

Lees meer
Nieuws

NL AIC en Topsector Energie lanceren gratis online AI cursus voor energieprofessionals

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) lanceert in samenwerking met Topsector Energie de AI bewustwordingscursus over de toepassing ...

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!