Studio Connect: AI in de cultuursector

AI biedt veel mogelijkheden voor de cultuursector. Aansluiting bij de ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie is voor deze sector cruciaal met het oog op de toekomst. Welke mogelijkheden zijn er? Hoe gaat AI om met inclusiviteit? Welke doelgroepen bereik je? Wat is de potentie van AI in de cultuursector en hoe verzilveren we deze?

24 januari 2023 16:00 Online Aanmelden

Op dinsdag 24 januari 2023 om 16:00 gaat Remy Gieling (Ai.nl) hierover in gesprek met onder andere Micha Bruinvels (Directeur Nationaal Monument Kamp Amersfoort), Johan Oomen (Research Director bij Beeld en Geluid, Researcher bij de Vrije Universiteit) en Sarah van der Land (Lead of the Experiment Team, Digital Innovation Adviseur bij de NPO).

Over Studio Connect: AI

Tijdens Studio Connect: AI gaat Remy Gieling in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en het laatste nieuws uit de sector en rondom de AI Hub Midden Nederland. De vorige Studio Connect Sessies terugkijken? Ga naar onze website!

Heb je vragen over de AI Hub Midden Nederland of Studio Connect: AI? Neem contact op met ons op via aihub@romutrechtregion.nl.

Meld je aan!


Bij zijn? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier!

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!