ROM investeert in bedrijven!

De Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) Utrecht Region verbindt ambitieuze, innovatieve ondernemers met kennis, met financiering en met toegangspoorten tot andere markten. In Nederland en in het buitenland. Maar vooral ook met elkaar en met de regio Utrecht. Ben je benieuwd naar hoe de ROM jouw bedrijf kan helpen? Kom dan naar de informatiemiddag in Houten! Naast een presentatie van directeur Arjan van den Born, horen we van twee bedrijven uit de praktijk hoe zij door de ROM worden ondersteund.

2 november 2022 15:30 Expo, Houten Meld je aan

Op 2 november vertellen we wat de ROM Utrecht Region voor het MKB van de gemeenten IJsselstein, Nieuwegein en Houten kunnen betekenen. Zien we je dan?

Je komt tijdens deze middag meer te weten over hoe de ROM ook jouw bedrijf kan helpen. Wij verbinden namelijk ambitieuze, innovatieve ondernemers met kennis, met financiering en met toegangspoorten tot andere markten. In Nederland en in het buitenland. Maar vooral ook met elkaar en met de regio Utrecht. D

Directeur Arjan van den Born vertelt je meer over de ROM en wat wij doen. Daarnaast horen we meer van Sensoterra hoe zij door de ROM worden ondersteund. Het Houtense watertechnologiebedrijf Sensoterra heeft een investering uit het Participatiefonds ontvangen waardoor ze hun product verder kunnen ontwikkelen en vermarkten.

Ben je benieuwd naar wat de ROM voor jouw bedrijf kan doen? Kom dan naar de informatiemiddag in Houten! Meld je snel aan via het formulier onderaan de pagina om zeker te zijn van een plek!

Programma

15.30 – 16.00: inloop
16.00 – 17.30: Presentaties
17.30 – 18.00: Borrel

Deze middag wordt georganiseerd door de gemeenten Houten, IJsselstein en Nieuwegein en de ROM.

Meld je aan!

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!