Informatiemiddag: ROM investeert in bedrijven!

Op 11 oktober vertellen we tijdens de informatiemiddag 'ROM investeert in bedrijven' meer over wat de ROM concreet voor het mkb van de gemeenten IJsselstein, Nieuwegein en Houten kan betekenen. Je komt hier meer te weten over hoe de ROM ook jouw bedrijf kan helpen. Ben jij erbij? Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

11 oktober 2023 15:30 Fulcotheater IJsselstein Aanmelden

De ROM Utrecht Region helpt ambitieuze, innovatieve ondernemers met kennis, met financiering en met het bereiken van andere markten. In binnen- en buitenland. Maar vooral met elkaar en met de regio Utrecht. Graag maken we kennis met jou!

Naast een presentatie van directeur Arjan van den Born, laat de Digital Hub Noordwest (EDIH) zien hoe zij kleinere bedrijven kunnen helpen in digitalisering zodat ondernemers toekomstbestendig en concurrerend kunnen blijven. Ook horen we van twee bedrijven uit de praktijk hoe zij profiteren van EDIH en de ROM.

Programma

15.30 – 16.00 uur

Inloop

16.00 – 17.15 uur

  • Welkom door wethouder Eveline Schell (IJsselstein)
  • Presentatie Arjan van den Born (ROM Utrecht Region)
  • Presentatie Erwin van Eijden (Digital Hub Noordwest – EDIH)
  • Presentatie Willem Schellekens (Velotech Solutions) over zijn ervaringen met de Digital Hub Noordwest
  • Presentatie Jan-Willem de Bie (Armada Mobility) over zijn bedrijf en over zijn deelname aan handelsmissies naar Duitsland.

17.15 – 18.00 uur

Borrel

Aanmelden

Zien we jou 11 oktober? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!