Earth Valley Eindejaarscafé

2023 was een jaar vol samenwerken aan sociale en technologische vraagstukken in Earth Valley om een duurzame, positieve verandering teweeg te brengen. Graag kijken we samen met jullie terug op 2023 en gaan we in gesprek over de ambities voor het komende jaar. Meld je nu aan!

11 december 2023 15:30 Hoog Vuur, Amersfoort Aanmelden

Programma

15.30 uur – Ontvangst bij Hoog Vuur in Amersfoort

16:00 uur – Wethouder Willem-Jan Stegeman opent het programma. Samen blikken we terug op de ontwikkelingen binnen Earth Valley sinds de lancering in 2022.

16:05 uur – In gesprek met..

Ruud Meijvogel (ROM Utrecht Region) gaat in gesprek met Nadia Verdeyen (Hogeschool Utrecht), Erik Schuurmans (Arcadis) en Camille van der Harten (Geobusiness Nederland). Op welke manier is aan het ecosysteem gebouwd in 2023? Wat zijn de successen? En wat zijn de kansen voor 2024?

Ook gaan we in gesprek met René Voogt (Sensoterra), Anne Dullemond (Project Live) en Annick van Arkel (Purple Polar Bear). Waar heeft het ecosysteem in 2023 hen mee kunnen helpen?

16:35 uur – Borrel

We sluiten het Eindejaarscafé af met een netwerkborrel. Ga in gesprek met het netwerk en de Earth Valley collega’s! Alle thema’s van Earth Valley zijn hier vertegenwoordigd: Duurzaam gebouwde omgeving, Mobiliteit, Energietransitie, Klimaatadaptatie en data, Kunstmatige intelligentie, Digital twins & Geo.

Praktische informatie

Datum: Maandag 11 december
Tijd: 15:30-17:30 uur
Locatie: Hoog Vuur, Amersfoort

Zien we jou op maandag 11 december? Meld je nu aan!

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!