Earth Valley Café #2: Energietransitie & mobiliteit

Dinsdag 28 maart is een nieuw Earth Valley café. Samen kijken we naar de ontwikkeling van de energietransitie en mobiliteit in de regio. We krijgen een rondleiding bij de grootste duurzame drukkerij van Nederland, Wilco, en neemt het Veenendaalse Ginaf ons mee in hun ondernemersreis. We sluiten af met een netwerkborrel. Ben jij er ook bij?

28 maart 2023 15:30 Rock City Brewing, Amersfoort Aanmelden

Programma

VOL – Optioneel – 14:45 – 15:15 – Rondleiding Drukkerij Wilco

Wilco is grootste duurzame drukkerij van Nederland. In 2022 is een compleet nieuwe productielocatie in Amersfoort in gebruik genomen. Op dit moment wordt onderzocht welke rol waterstof kan spelen om de opgewekte zonne-energie te gebruiken in hun productieproces en in de verduurzaming van hun mobiliteit. Wilco opent graag haar deuren om ons een kijkje in de keuken te bieden.

15:30 – Welkom en update Earth Valley

Ruud Meijvogel, Business Developer Earth Valley, neemt ons mee in de laatste ontwikkelingen in het Ecosysteem. Daarnaast blikken we vooruit: wat gaat er in 2023 gebeuren?

15:40 – In gesprek met..

In gesprek met Matthijs Kok, projectleider Horizon2020 project Iris en Elektrisch Vervoer en laadinfrastructuur bij gemeente Utrecht, en Douwe Offringa, programmamanager duurzame mobiliteit en luchtkwaliteit bij gemeente Amersfoort. Wat gebeurt er in de regio op het gebied van energie transitie, duurzame mobiliteit en infra? Wat zijn hun uitdagingen?

16:00 – Ondernemer aan het woord

Het Veenendaalse GINAF is een Nederlandse fabrikant van speciale en batterij-elektrische vrachtauto’s. GINAF vertelt ons meer over de transitie van dieselvoertuigen naar Zero Emissie, zowel voor hen als producent als voor de gebruiker. En hoe kijkt GINAF tegen deze transitie aan?

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 28 maart 2023
Tijd: 15:30-17:30
Locatie: Rock City, Amersfoort

Meld je aan!

Zien we jou op 28 maart? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

Foto: Smart Solar Charging

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!