EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com

Connect Live

Donderdag 25 november 2021 van 13:00u tot 17:00u vindt het jaarlijkse Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region: gezond stedelijk leven in de regio.

25 november 2021 13.00 - 17.00 uur Stadion Galgenwaard Meld je aan
Meld je hier vast aan – gratis toegang! 

 

Samen vooruit!

Nog meer dan ooit draait ondernemen in de regio Utrecht om samenwerken. We kunnen weer vóóruit denken en samen een sterke toekomst tegemoet gaan.

In de regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen op het gebied van talent, geo, health, gaming, mobiliteit, duurzame bouw en educatieve technologie. Op vier pleinen kun je je laten inspireren in de vorm van interviews, sessies, discussietafels of op de ondernemersmarkt.

Connect Live verbindt de ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan elkaar. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Praat mee, denk mee, en Groei Verder!

Sprekers die je meenemen:

  • Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht en voorzitter van de Economic Board Utrecht over de ambities en doelen van de EBU.
  • Victor Goossens, e-sport specialist van Team Liquid over de gamificatie van ondernemen.
  • Ynzo van Zanten, Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely over duurzaam ondernemen, ook als je klein begint.
  • Bas van der Veldt, CEO AFAS Software over leiderschap en innovatief ondernemen.
  • Niels Houtepen, Illusionist, sluit de dag af met een act speciaal voor jou als ondernemer
Meld je aan!

 

We zien ernaar uit je te ontmoeten!
ROM Utrecht Region & Economic Board Utrecht