Connect Live

Dinsdag 14 juni van 13:00 uur tot 17:15 uur vindt het jaarlijkse Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in het NBC in Nieuwegein met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region: gezond stedelijk leven in de regio.

14 juni 2022 13.00 - 17.15 uur NBC Meld je aan

Je bent van harte uitgenodigd voor de nieuwe editie van Connect Live op 14 juni 2022 vanuit NBC in Nieuwegein. We verheugen ons erop weer bij elkaar te kunnen komen tijdens hét regionale ondernemersfestival dat ROM Utrecht Region en Economic Board Utrecht samen organiseren.

Samen gezond verder groeien

We kunnen weer vooruit denken en een sterke toekomst tegemoet gaan. In onze regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen. Ook op het gebied van earth, life sciences & health en mediatech. Connect Live verbindt ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan elkaar. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, duurzaamheid, digitalisering, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen. Laat je informeren, inspireren en ontmoet het netwerk op Connect Live 2022. Mis het niet!

Bekijk via onderstaande button het programma en meld je aan!

Meld je aan!