Connect Live 2022

Dinsdag 14 juni van 13:00 uur tot 17:15 uur vindt het jaarlijkse Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in het NBC in Nieuwegein met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region: gezond stedelijk leven in de regio.

Meld je aan voor Connect Live 2022

 

Programma

Download hier ook het programmaboekje voor Connect Live 2022.

In een plenair programma onder leiding van dagvoorzitter Kim Coppes en op drie themapleinen kun je je laten inspireren door interviews, meet ups, sessies, discussietafels en op de ondernemersmarkt.

13:00 – 13:35 uur | opening met Carlo van Lienden

Het internet van de toekomst is er niet een waar je alleen naar kijkt, maar eentje waar je ‘in’ kan. We transformeren van kijken naar 2D schermen naar beleven ‘in’ hyperrealistische 3D werelden. Als het internet en social media jouw business de afgelopen jaren hebben veranderd, dan staat je met de Metaverse nog wat te wachten.

Carlo legt met actuele voorbeelden en humor uit hoe de virtuele wereld jouw business gaat veranderen. Hoe er nieuwe concurrenten gaan ontstaan, hoe klantrelaties anders worden. En vooral dat het geen toekomst is. Maar het NU.

Tot slot lanceren we graag met samen met jullie de Metaverse Werkplaats

13:35 – 16:00 uur | bezoek de themapleinen

Praat mee tijdens de ronde tafelsessies en theatersessies op de pleinen Life Sciences & Health, Earth en MediaTech en ondernemersmarkt. Bekijk hieronder het volledige programma voor de pleinen.

16:00 – 17.15 uur | plenair programma met

  • Virginia Yanquilevich (CEO Dopper), die ons meer vertelt over innovatie, leiderschap en gecontroleerde groei;
  • Sharon Dijksma (voorzitter Economic Board Utrecht), die ons meeneemt in het verhaal van de regio Utrecht;
  • Afsluiting met Corporate Illusionist Niels Houtepen.

17:15 uur | borrel

Themaplein MediaTech

Op het themaplein MediaTech gaan we in op investeren in digitale trends: Welke ICT ontwikkelingen worden er gevolgd, waar letten investeerders op bij een ICT startup of scale-up en wat zijn de te volgen ontwikkelingen in de markt?

Maar hebben we het ook over Artificial Intelligence, het gebruik van de Metaverse en de bescherming van content en de wetgeving daar omheen.

En hoe staat het met jouw digitale talent? Heb je ze in huis, hoe krijg je ze in huis en hoe houd je ze in huis? Ontdek hoe de toekomst van de digitale tech en het digitale talent eruit ziet.

Bekijk het MediaTech programma

 

Themaplein Earth

Na de lancering van het ecosysteem Earth Valley op 11 maart, is het nu tijd om plannen te concretiseren, alle kennis (en energie) in de regio te mobiliseren en initiatieven te verbinden.

Hoe halen we talent op het gebied van Earth naar de regio? Welke fundraising zijn er voor start-ups en scale-ups? Op het  themaplein staan we stil bij earth en duurzaam gebouwde omgeving. Bekijk hier het programma voor het themaplein Earth.

Bekijk het Earth programma

 

Themaplein Life Sciences en Health

Op het themaplein Life sciences & Health ontmoet je health investeerders en kun je netwerken met andere innovatoren op het gebied van zorg en gezondheid. Verder bieden we je ervaringen en tools voor het versnellen van internationaal ondernemen voor jouw onderneming.

Bekijk het LSH programma

Over Connect Live

Bezoek op dinsdag 14 juni 2022 het jaarlijkse evenement Connect Live. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven.

Samen gezond verder groeien

In onze regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen. Ook op het gebied van earth, duurzaam gebouwde omgeving, health, digitaal en mediatech. We kunnen weer vooruit denken en samen een sterke toekomst tegemoet gaan. Connect Live verbindt de ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan elkaar. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Praat mee, denk mee, en Groei Verder!

Regionaal festival

Connect Live is een congres van en voor de regio. Organiserende partijen zijn Economic Board Utrecht en ROM Utrecht Region.

Tijdens het festival staat de kracht van regio Utrecht centraal. Er zijn drie themapleinen met elk een theater, ronde tafels en een markt. Op ieder plein staat een thema centraal: Health, Earth, Digital & Media. Op de pleinen gaan we met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen tijdens de ronde tafelsessies, kun je je laten inspireren door pitches, keynotes en collegetourinterviews op thema in het theater of in gesprek gaan met ondernemers op de markt.

In de verschillende ronde tafelsessies die wij met onze partners organiseren komen (regionale) ontwikkelingen aan de orde. Deze werksessies zijn bedoeld om het netwerk te verbinden en (nieuwe) samenwerkingen te realiseren en versterken, op onderwerpen die bijdragen aan de ambitie van gezond stedelijk leven.

Het ondernemersfestival wordt afgesloten met een netwerkborrel in de tuin van het NBC.

Meld je aan voor Connect Live 2022

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!