Business Week Europa - Dit event in aangepast!

Van 29 maart t/m 1 april vindt de Business Week Europa plaats. Ga kosteloos mee op een virtuele reis langs zakelijke kansen in diverse landen. Thema’s die aan de orde komen zijn oa fiets- en e-mobiliteit, duurzame voeding, (smart) wateroplossingen en circulaire economie. De plenaire sessies, break-out sessies en fysieke borrel worden geannuleerd. De 1-op-1-gesprekken met de RVO gaan door en worden uitgebreid.

29 maart 2022 t/m 1 april Online Meld je aan

Duurzaam ondernemen

Tijdens interactieve digitale sessies delen experts uit diverse Europese landen hun kennis en ervaringen met jou. Je komt meer te weten over kansen op de nabije markten in duurzame voeding, water & afvalverwerking en mobiliteit.

Voor wie?

De Business Week Europa richt zich op startende en ervaren Nederlandse ondernemers die Europese markten willen ontdekken of hun afzetmarkt willen uitbreiden.

Waar liggen uw kansen?

Wil je de grens over met jouw kennis, kunde en/of producten? Welke landen sluiten het beste aan bij je sector? Wat hebben deze landen nodig? En hoe vind je daar de juiste contacten? De antwoorden hierop hoor je op de Business Week Europa.

Waarom meedoen?

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Binnen Europa is het steeds vaker een belangrijk thema in regeerakkoorden en bij uiteenlopende projecten en herstelplannen. Dit biedt veel kansen voor jou als Nederlandse ondernemer.

In de interactieve break-out sessies wordt er onder andere ingegaan op:

  • Smart Water oplossingen in Zuid-Europa, circulaire economie in Frankrijk, voedingstrends in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië.

Organisatie

De RVO organiseert de online Business Week Europa 2022 in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, en in samenwerking met het economisch buitenlandnetwerk; de Nederlandse ambassades en consulaten en de Netherlands Business Support Offices (NBSO) gevestigd in de diverse deelnemende landen te weten; Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland. Vanuit Nederland zijn de regionale partnerorganisaties van Trade & Innovate NL betrokken bij de organisatie.

De plenaire sessies, break-out sessies en fysieke borrel worden geannuleerd. De 1-op-1-gesprekken met de RVO gaan door en worden uitgebreid.

Onderneem je in onze Regio en heb je vragen over internationaal zaken doen? Benader dan een van onze collega’s van team internationaal.

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!