EN

You are leaving our website, and will be forwarded to the English website for the Utrecht Region, http://www.utrechtregion.com. The English platform is not affiliated with romutrechtregion.nl.


Go to www.utrechtregion.com
Contact us
Home

Verover de wereld vanuit Utrecht Region!

Je bent actief op de Nederlandse markt en vraagt je af hoe je kansen op buitenlandse markten liggen. Of je bent er al van overtuigd dat er kansen liggen maar je weet niet precies hoe je die moet verzilveren.

Expand your business to Utrecht Region?

Learn more

Internationaal groeien, waar begin ik?

Hoe voor de hand liggend het ook klinkt, internationaal zakendoen is echt anders dan zakendoen binnen Nederland. Als je de grens over wilt met je product of je dienst moet je goed weten waar je aan begint. Goed voorbereid zijn is het halve werk.

De buitenlandse markt, hoe ziet die er uit?

Welke kansen bieden bepaalde markten en waar moet je aan denken voordat je die markten betreedt? Het is erg belangrijk om je huiswerk zo goed mogelijk te doen voordat je concreet stappen gaat zetten. Dat kan door gerichte en actuele informatie te raadplegen over de markt voor bepaalde sectoren in bepaalde landen, maar ook over meer algemene marktinformatie. Veel belangrijke informatie is samengebracht en wordt actueel gehouden door onze landelijke partner, de RVO.

 

Sparren met een Trade Adviseur?

Online is veel informatie beschikbaar, maar een gesprek met een van onze Trade Developers kan helpen om je ideeën te scherpen, je businessplan te verbeteren en om een beeld te krijgen van het traject richting verkoop of vestiging in het buitenland.

Maak een afspraak

Wat moet ik regelen voor mijn collega's?

Om te ontdekken wie je (buitenlandse) klant is en hoe je deze succesvol kunt bereiken kan het nuttig zijn om je, samen met andere MKB ondernemers en onder begeleiding van experts, te verdiepen in een aantal belangrijke elementen van internationaal zakendoen.

Buitenlandse partners, hoe vind ik die?

Je kunt nog zo goed je huiswerk doen en nog zo’n sterk businessplan hebben, om te slagen in je opzet moet je de juiste partners vinden. Dat geldt voor zakendoen in Nederland uiteraard ook, maar het vinden van de juiste partners in het buitenland is vaak extra lastig. Want, waar vind je die betrouwbare lokale agent, die importeur of die marketeer?

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

Ondanks Corona kozen 19 buitenlandse bedrijven in 2020 voor regio Utrecht

Nieuwe buitenlandse bedrijven en uitbreiding van reeds gevestigde bedrijven uit het buitenland, levert de regio Utrecht ruim 20 miljoen euro aan investeringen op.

Lees meer