EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Verover de wereld vanuit Utrecht Region!

Je bent actief op de Nederlandse markt en vraagt je af hoe je kansen op buitenlandse markten liggen. Of je bent er al van overtuigd dat er kansen liggen maar je weet niet precies hoe je die moet verzilveren.

  • Klap de chat dicht

Internationaal groeien, waar begin ik?

Hoe voor de hand liggend het ook klinkt, internationaal zakendoen is echt anders dan zakendoen binnen Nederland. Als je de grens over wilt met je product of je dienst moet je goed weten waar je aan begint. Goed voorbereid zijn is het halve werk.

Verover de wereld vanuit regio Utrecht in 5 stappen

Lever je vanuit de regio Utrecht diensten of producten die bijdragen aan het groener, gezonder en slimmer maken van mens en omgeving? En overweeg je om ook in het buitenland zaken te doen? Download dan vooral deze whitepaper voor een goede start.

Ontvang de whitepaper

Sparren met een Trade Adviseur?

Online is veel informatie beschikbaar, maar een gesprek met een van onze Trade Developers kan helpen om je ideeën te scherpen, je businessplan te verbeteren en om een beeld te krijgen van het traject richting verkoop of vestiging in het buitenland.

Maak een afspraak

De buitenlandse markt, hoe ziet die er uit?

Welke kansen bieden bepaalde markten en waar moet je aan denken voordat je die markten betreedt? Het is erg belangrijk om je huiswerk zo goed mogelijk te doen voordat je concreet stappen gaat zetten. Dat kan door gerichte en actuele informatie te raadplegen over de markt voor bepaalde sectoren in bepaalde landen, maar ook over meer algemene marktinformatie. Veel belangrijke informatie is samengebracht en wordt actueel gehouden door onze landelijke partner, de RVO.

 

Wat moet ik regelen voor mijn collega's?

Om te ontdekken wie je (buitenlandse) klant is en hoe je deze succesvol kunt bereiken kan het nuttig zijn om je, samen met andere MKB ondernemers en onder begeleiding van experts, te verdiepen in een aantal belangrijke elementen van internationaal zakendoen.

Team Internationaal

Team Internationaal is het go-to team in de regio Utrecht op het gebied van internationale bedrijvigheid. Zij ondersteunen bedrijven uit de regio Utrecht in het verwezenlijken van hun internationale groeiambities. Benieuwd hoe? Neem dan gerust contact op.

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Blog

Veel interesse in Duitsland voor duurzame mobiliteit uit Utrecht

De IAA Mobility (7 t/m 12 september 2021) in München richt zich op de mobiliteit van de toekomst. Het is dé plek om kennis en innovatie te delen, te netwerken en vooral: zaken te doen! Samen met een diverse groep ondernemers, ging de ROM naar München toe. Bas Akkers, Business advisor Trade bij ROM Utrecht Region, vertelt over deze week vol met hoogtepunten!

Lees meer
Nieuws

Nieuwsupdate #3 – Ondernemersnieuws uit de regio dat jij niet mag missen!

Hartje zomer, lekker bakken of een terrasje pakken met vrienden of familie… En natuurlijk heb je beloofd dat je je werk ff met rust laat. Maar je weet ook: een ondernemer die niet weet wat er speelt, is geen ondernemer. Wij maken het makkelijk...

Lees meer
Nieuws

Save the date – Connect Live

Donderdag 25 november 2021 van 13:00u tot 17:00u vindt het jaarlijkse Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Meld je aan!

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *