EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com
Home

Verover de wereld vanuit Utrecht Region!

Je bent actief op de Nederlandse markt en vraagt je af hoe je kansen op buitenlandse markten liggen. Of je bent er al van overtuigd dat er kansen liggen maar je weet niet precies hoe je die moet verzilveren.

Internationaal groeien, waar begin ik?

Hoe voor de hand liggend het ook klinkt, internationaal zakendoen is echt anders dan zakendoen binnen Nederland. Als je de grens over wilt met je product of je dienst moet je goed weten waar je aan begint. Goed voorbereid zijn is het halve werk.

Whitepaper

Lever je vanuit de regio Utrecht diensten of producten die bijdragen aan het groener, gezonder en slimmer maken van mens en omgeving? En overweeg je om ook in het buitenland zaken te doen? Download dan vooral deze whitepaper voor een goede start.

Downloaden

Sparren met een Trade Adviseur?

Online is veel informatie beschikbaar, maar een gesprek met een van onze Trade Developers kan helpen om je ideeën te scherpen, je businessplan te verbeteren en om een beeld te krijgen van het traject richting verkoop of vestiging in het buitenland.

Maak een afspraak

De buitenlandse markt, hoe ziet die er uit?

Welke kansen bieden bepaalde markten en waar moet je aan denken voordat je die markten betreedt? Het is erg belangrijk om je huiswerk zo goed mogelijk te doen voordat je concreet stappen gaat zetten. Dat kan door gerichte en actuele informatie te raadplegen over de markt voor bepaalde sectoren in bepaalde landen, maar ook over meer algemene marktinformatie. Veel belangrijke informatie is samengebracht en wordt actueel gehouden door onze landelijke partner, de RVO.

 

Wat moet ik regelen voor mijn collega's?

Om te ontdekken wie je (buitenlandse) klant is en hoe je deze succesvol kunt bereiken kan het nuttig zijn om je, samen met andere MKB ondernemers en onder begeleiding van experts, te verdiepen in een aantal belangrijke elementen van internationaal zakendoen.

Team Internationaal

Team Internationaal is het go-to team in de regio Utrecht op het gebied van internationale bedrijvigheid. Zij ondersteunen bedrijven uit de regio Utrecht in het verwezenlijken van hun internationale groeiambities. Benieuwd hoe? Neem dan gerust contact op.

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

Ondernemersnieuws dat jij niet mag missen! #1

Lees korte samenvattingen van, wat ons betreft, het belangrijkste nieuws voor ondernemers uit Midden Nederland. Deze week: Hoe trekt Utrecht Nederland uit de coronacrisis? En wat levert een ROM nou eigenlijk op voor ondernemers? Lees meer!

Lees meer
Nieuws

Dutch DNA Biotech komt in handen van Amerikaanse biotech onderneming Ginkgo Bioworks

Persbericht - Het Utrechtse Dutch DNA Biotech (“DDNA”) wordt overgenomen door Ginkgo Bioworks (“Ginkgo”) uit Boston. De grootste acquisitie van Ginkgo Bioworks sinds oprichting in 2009.

Lees meer
Nieuws

Ondanks Corona kozen 19 buitenlandse bedrijven in 2020 voor regio Utrecht

Nieuwe buitenlandse bedrijven en uitbreiding van reeds gevestigde bedrijven uit het buitenland, levert de regio Utrecht ruim 20 miljoen euro aan investeringen op.

Lees meer