Save the date - Connect Live

Update 15-11-2021: Wegens de recente ontwikkelingen en de nieuwe maatregelen, hebben ROM en EBU samen besloten om Connect Live te verplaatsen. Een nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

15 juli 2021 3 minuten

Donderdag 25 november 2021 van 13:00u tot 17:00u vindt het jaarlijkse Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region: gezond stedelijk leven in de regio.

Samen vooruit!

Nog meer dan ooit draait ondernemen in de regio Utrecht om samenwerken. We kunnen weer vóóruit denken en samen een sterke toekomst tegemoet gaan.

In de regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen op het gebied van talent, geo, health, gaming, mobiliteit, duurzame bouw en educatieve technologie. Op vier pleinen kun je je laten inspireren in de vorm van interviews, sessies, discussietafels of op de ondernemersmarkt.

Connect Live verbindt de ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan elkaar. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Praat mee, denk mee, en Groei Verder!

Sprekers die je meenemen:

  • Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht en voorzitter van de Economic Board Utrecht over de ambities en doelen van de EBU.
  • Victor Goossens, e-sport specialist van Team Liquid over de gamificatie van ondernemen.
  • Ynzo van Zanten, Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely over duurzaam ondernemen, ook als je klein begint.
  • Bas van der Veldt, CEO AFAS Software over leiderschap en innovatief ondernemen.
  • Niels Houtepen, Illusionist, sluit de dag af met een act speciaal voor jou als ondernemer

We zien ernaar uit je te ontmoeten!
ROM Utrecht Region & Economic Board Utrecht