De ROM bestaat 1 jaar!

Precies een jaar geleden zijn wij begonnen aan onze missie om onze regio vooruit te helpen en echt maatschappelijk en economische impact te maken. Dat doen we niet alleen, maar samen met ondernemers en onze partners.

1 juli 2021 3 minuten

'Tijd voor een feestje!'

ROM Utrecht Region bestaat 1 jaar! Een mooi moment om bij stil te staan, dat doen we dan ook samen met directeur Arjan van den Born. Vanuit Studio Connect blikt hij terug op het afgelopen jaar. Bekijk zijn videoboodschap hiernaast of via de link hieronder.

Videoboodschap Arjan

Ons eerste jaarverslag

Naast het vieren van ons 1-jarig jubileum, hebben we vandaag ook ons eerste jaarverslag uitgebracht. Wil je weten wat we afgelopen jaar allemaal hebben uitgevoerd? Blader dan door het jaarverslag door op onderstaande button te klikken.

Jaarverslag 2020

"In het eerste jaar heeft de ROM Utrecht Region bewezen in Corona-tijd voor innovatieve, startende ondernemers een grote impact te kunnen hebben door flexibel, snel en vakkundig te opereren. Ik hoop en verwacht dat we de komende jaren dit alleen maar sterker gaan zien nu het belang van de ROM binnen de regio en in Den Haag steeds meer gezien en erkend wordt."

Robert StrijkGedeputeerde in de Provincie Utrecht

“ROM Utrecht Region viert haar eerste verjaardag met het uitbrengen van haar eerste jaarverslag. Hoewel het eerste jaar werd gekenmerkt door alle beperkingen vanwege corona, is de ROM er wel degelijk in geslaagd een vliegende start te maken. De ROM heeft juist haar kracht, flexibiliteit en meerwaarde aangetoond in een tijd waarin ondernemers in de gehele Utrechtse regio pittige tijden doormaakten. Nu we uit de corona-crisis lijken op te krabbelen, liggen er ook nieuwe kansen en uitdagingen voor de ROM te wachten.”

Klaas VerschuureWethouder Economische Zaken in de Gemeente Utrecht

"ROM Utrecht Region is gestart midden in de coronacrisis en kon direct aan de slag om ondernemers te ondersteunen. Het URECA loket bood practische adviezen en financiële ondersteuning werd geregeld via de Corona-OverbruggingsLening"

Gerard KuipersWethouder Economie en Media in Hilversum