ROM treedt toe tot FC Utrecht Innovatieplatform

Regionale Ontwikkelingsmaatschappij voegt zich bij T-Mobile, LINKIT en ENGIE.

16 november 2021 3 minuten

ROM Utrecht Region treedt per direct toe tot het FC Utrecht Innovatieplatform. De Regionale Ontwikkelingsmaatschappij is vanaf nu Innovatiemember van het platform waarvan T-Mobile, LINKIT en ENGIE reeds deel uitmaakten. 

Met het toetreden van ROM Utrecht tot het FC Utrecht Innovatieplatform is er een ambitieuze, Utrechtse partij aan boord gekomen. ROM Utrecht zorgt voor meer slagkracht om de toekomstige economie vorm te geven en dat sluit naadloos aan op de doelstellingen van het FC Utrecht Innovatieplatform. Dat bestaat uit vier domeinen: stadionontwikkeling, gebiedsontwikkeling, Traiectum Sportcampus Utrecht alsmede sport performance.

Een belangrijke doelstelling die ROM Utrecht heeft gekoppeld aan het Innovatiemembership is om bedrijven en kennisinstellingen binnen de vier domeinen van het platform aan elkaar te verbinden.

“Het is onwijs mooi dat ROM Utrecht member is geworden van het Innovatieplatform”, zegt Niek Amelink, Manager Business Development & Innovatie van FC Utrecht. “ROM Utrecht is een krachtige organisatie die ons kan helpen bij het verder brengen van innovaties en veel relevante bedrijven kan koppelen aan de vraagstukken die spelen. Ons netwerk is een waardevol bedrijf rijker!”

Arjan van den Born, Algemeen Directeur van ROM Utrecht, voegt toe: “ROM Utrecht wil zich verbinden met het Innovatieplatform en het netwerk van FC Utrecht omdat wij de ondernemers uit de regio willen kennen en met elkaar willen verbinden om zo innovatie en gezonde groei te versterken.”

ROM Utrecht, dat innoveert, investeert en internationaliseert, neemt bovendien seats in de Impuls Lounge van Stadion Galgenwaard. Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Utrecht is daarmee aanwezig bij de thuiswedstrijden van FC Utrecht en de evenementen van het zakelijke netwerk van de club.

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

DigiC presenteert Vision Paper over Digitalisering in de circulaire bouw

Donderdag 22 juni presenteerde Cecile Kluitmans (Directeur Arcadis Nederland) het Vision Paper van DigiC aan demissionair gedeputeerde Rob van ...

Lees meer
Blog

Zonder AI-talent geen goede AI toepassingen in de regio

“AI speelt belangrijke rol in alle sectoren en alle regio’s. In Utrecht is dat niet anders”, zegt ...

Lees meer
Nieuws

Roadmap Slimme energiesystemen gelanceerd

Begin april kwamen 75 ondernemers en partners van ROM Utrecht Region samen om de 'innovatie roadmap slimme energiesystemen' te ...

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!