Roadshow Utrecht & Hilversum

In aanloop naar de Startup of the Year verkiezing op 11 november vonden afgelopen maand de Roadshows plaats. Bekijk hier terugblik op deze eerste geslaagde editie!

13 oktober 2021 4 minuten

Terugblik Roadshows

Na alle online webinars konden Edgard en Bas uit team Investeren & Innoveren van de ROM dan eindelijk weer eens de deur uit! Naast de pitchtraining en aankondiging van de ‘Startup of the Year verkiezing’ , was het ook een mooi moment om de ondernemers uit de regio Utrecht beter te leren kennen. En ook bij de ondernemers zagen we veel enthousiaste gezichten. Al met al een geslaagde eerste editie. Bekijk het zelf in de terugblikvideo hieronder.

Pitchtraining

Als startende ondernemer kan het best spannend zijn om jouw idee te pitchen voor potentiële investeerders. Daarom gaf presentatie- en pitchtrainer Viki Pavlič de aanwezigen ondernemers de juiste handvatten voor een onvergetelijke pitch. Een goed begin is het halve werk!

 

Startup of the Year

Wie staat er straks in de finale van de Startup of the Year verkiezing van de regio Utrecht? StartupUtrecht en de ROM Utrecht Region organiseren dit jaar samen met UtrechtInc en Impact030 dé verkiezing voor alle startups en scale-ups van Midden-Nederland.  Tijdens Crossroads, op donderdag 11 november, worden de winnaars bekend gemaakt.

Stem hier!

Partners

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

Kwartaalrapportage Q2 2024

We hebben de succesvolle lijn vanuit het eerste kwartaal netjes doorgezet, maar er zijn ook punten van aandacht.

Lees meer
Nieuws

‘Level Up!’ in de Dutch Media Week 2024: vooroplopen in de mediasector

Dutch Media Week keert dit jaar terug met het thema ‘Level Up!’, wat de eerste stap markeert naar ...

Lees meer
Nieuws

Nationaal consortium van mbo-vakscholen en bedrijfsleven geeft impuls aan de toepassing van immersive technology

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!