Open inschrijving: VvE Verduurzamingsexperts gezocht!

Help jij VvE’s met plan- en besluitvorming voor verduurzaming van hun appartementencomplex? DVvE BV (Duurzame Vereniging van Eigenaren) is op zoek naar verduurzamingsexperts die Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) gaan helpen hun appartementencomplex te verduurzamen. Het doel is om eind 2023 ongeveer 70 VvE’s te hebben verduurzaamd.

19 juli 2021 2 minuten

Samen met onder andere het innovatief MKB in de regio Utrecht werkt de ROM aan de leefbaarheid en verduurzaming van onze samenleving. Om deze verduurzamingsambitie te versnellen, is vorig jaar de DVvE BV opgericht. DVvE werkt in de regio aan de verduurzaming van VvE’s en hun gebouwen.

Ondersteuning

De DVvE ondersteunt VvE’s met het plan- en besluitvormingsproces en zet daarbij experts in op het gebied van besluitvorming, energie, financiën, bouwkunde en juridische zaken. Het afgelopen half jaar is de dienstverlening van de DVvE BV verder uitgewerkt om dit najaar te kunnen starten met de begeleiding van VvE’s in de regio Utrecht.

Op basis van de huidige situatie van het appartementencomplex werkt de expert verschillende ambitieniveaus uit in concrete verduurzamingsscenario’s. Daarbij wordt rekening gehouden met de wensen van de bewoners van de VvE en de financiële haalbaarheid ervan. Uitgangspunt bij het verduurzamingsproces zijn persoonlijk contact en co-creatie.

Reageer nu!

Ben jij de teamspeler met kennis en ervaring op één van de eerdergenoemde disciplines en wil jij deze uitdaging aangaan? Kijk dan bij onze aanbesteding op TenderNed voor meer informatie.

Ga naar TenderNed

 

De DVvE is opgericht door de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) met ondersteuning door provincie Utrecht, en kan deze dienstverlening dankzij een Europese ELENA subsidie en tegemoetkoming van de provincie Utrecht aanbieden.

DVvE