Ontwerp jouw product ook circulair!

De open CIRCO Track van CIRCO Hub Midden Nederland helpt je om jouw keten door te lichten en jouw product of dienst meer circulair te maken. Samen met gecertificeerde CIRCO Trainers ga je op zoek naar circulaire businesskansen in jouw keten.

12 oktober 2022 2 minuten

Wat is een CIRCO Track?

Een CIRCO Track is een workshop van drie halve dagen, waarin je leert om je product of dienst circulair te ontwerpen. Onder begeleiding van een gecertificeerde trainer, breng je eerst je keten in kaart en ga je daarna op zoek naar circulaire businesskansen binnen jouw keten. Deze bespreek je ook met de andere deelnemers, die jou weer verder kunnen helpen en inspireren.

Deelnemen CIRCO Track december 2022 en januari 2023

Deze CIRCO Track  start in december 2022 en loopt door tot in januari 2023. De deelnemers uit alle sectoren zijn welkom, zo kunnen de meest leuke dwarsverbanden ontstaan tussen de deelnemers. Meer weten of aanmelden? Klik hier. Heb je nog een vraag? Mail ons dan op circohubmiddenNL@nmu.nl.

CIRCO Hub Midden Nederland

De CIRCO Hub Midden Nederland organiseert deze workshops voor het bedrijfsleven in de regio Midden-Nederland. De partners van de hub zijn Rabobank Midden-Nederland, Provincie Utrecht, Natuur en Milieufederatie Utrecht, gemeenten Amersfoort en Utrecht en de ROM Utrecht Region.

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!