Netwerken, bijpraten, kennis en inspiratie opdoen. Kom naar Connect Live!

Update 15-11-2021: Wegens de recente ontwikkelingen en de nieuwe maatregelen, hebben ROM en EBU samen besloten om Connect Live te verplaatsen. Een nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

7 oktober 2021 3 minuten

Donderdag 25 november 2021 van 13:00 uur tot 17:15 uur vindt het jaarlijkse Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Niet alleen maar luisteren, maar vooral participeren! Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van de Utrecht Region: gezond stedelijk leven in de regio.

Samen gezond verder groeien

In onze regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen. Ook op het gebied van geo, duurzaam gebouwde omgeving, health, digitaal en media. We kunnen weer vooruit denken en samen een sterke toekomst tegemoet gaan. Connect Live verbindt de ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan elkaar. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, digitalisering, duurzaamheid, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen.

Praat mee, denk mee, en Groei Verder!

Programma

In een plenair programma en op drie themapleinen kun je je laten inspireren op deze thema’s in de vorm van interviews, sessies, discussietafels of op de ondernemersmarkt.

13:00 uur -13:35 uur

Onder leiding van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis wordt de middag geopend in de plenaire zaal. Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software, vertelt ons meer over Maatschappelijk Ondernemen, innovatie en leiderschap.

13:35 uur – 15:45 uur

Na de plenaire opening kun je je laten inspireren op de drie themapleinen:

 

Themaplein Digital & Media

Op het themaplein Digital en Media krijg je antwoord op de vraag in welke digitale trends geïnvesteerd wordt. En hoe trek je digitaal talent aan en behoud je ze? Kom ook alles te weten over data security en Artificial Intelligence.

Themaplein Health

Op het themaplein Health maken we je graag wegwijs in de exportkansen voor jouw bedrijf, laten we je zien hoe je kennis tot een verkoopbaar product maakt en ontdekken we samen de mogelijkheden voor bedrijven in de Zorg van de toekomst.

 

Themaplein Earth & Duurzaam gebouwde omgeving

Hoe gaat mobiliteit er in de toekomst uitzien? En welke kansen liggen er voor circulair bouwen in data en digitalisering? Op het derde themaplein staan we stil bij earth en duurzaam gebouwde omgeving. Praat ook mee over duurzaam bouwen en leer van succesvolle scale-ups in de gebouwde omgeving!

Utrecht Talent Alliantie

Het bevorderen, behouden en aantrekken van talent is een thema dat op alle domeinen speelt. Tijdens Connect live zal dit thema dan ook op alle pleinen en ook in het plenaire programma terugkomen.

 

16:00 uur – 17:15 uur (aansluitend borrel)

Om 16:00 uur start onder leiding van Maarten Bouwhuis het plenaire programma. Een verrassende keynote spreker biedt een kijkje in de keuken van een vooruitstrevende en innovatie onderneming. Ook presenteert Sharon Dijksma, nieuwe voorzitter van de Economic Board Utrecht, de ambitieuze doelen van de hernieuwde EBU en wordt de Utrecht Talent Alliantie gelanceerd. Tot slot laten we ons verwonderen door corporate illusionist Niels Houtepen.

Aanmelden

Heb jij je al aangemeld voor Connect Live? Dat kan via onderstaande button!

 

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!