Online magazine - Invest in Holland Masterclass

Op 5 november mocht de ROM Utrecht Region, de medewerkers van de NFIA en alle andere ROM's uit het land een warm welkom heten, midden in het Hart van Nederland.

1 december 2021 2 min

In het prachtige Muntgebouw in Utrecht werd de ‘Invest in Holland Masterclass’ georganiseerd door de ROM Utrecht Region en Invest in Holland. Met het bijna 900 jarige Utrecht als centrale ontmoetingsplek. Een regio met een lange historie, nog steeds jong van geest en vol van talent. Waar slimme, betrokken mensen samen werken aan een gezonde, duurzame samenleving.

Het was een dag bomvol inspiratie, er was veel te ontdekken, te leren en te luisteren naar top wetenschappers, creatievelingen, middelbare scholieren, dj’s, onderzoekers… Mensen uit onze regio die iedereen met passie meenamen in hun wereld. Een vol programma met ook voldoende ruimte om elkaar, na maanden online, weer persoonlijk te spreken!

We hebben een online magazine gepubliceerd over de dag en haar regio. Wij hopen dat het online magazine, een glimlach en een mooie herinnering geeft aan de Masterclass. Oók voor diegene die er niet bij konden zijn.

Let op! Het is een desktopversie. Je kunt het magazine niet op je telefoon openen.

Bekijk hier het magazine

 

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

Nieuwsupdate #11 – Ondernemersnieuws uit de regio dat jij niet mag missen!

Daar is ie weer: een verse selectie van nieuws dat jij als ondernemer uit Midden-Nederland beslist niet mag ...

Lees meer
BlogLongread

Applied Medical: Boosting clinical care through innovation

Applied Medical is on a mission to enhance clinical care through its commitment to improving the reliable availability, ...

Lees meer
Nieuws

EU-Handelsprogramma: vergroot kosteloos je exportkennis en internationale netwerk

Doe mee aan het EU-Handelsprogramma en krijg kosteloos ondersteuning in de vorm van advisering, ontwikkeling of begeleiding van ...

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!