Online magazine - Invest in Holland Masterclass

Op 5 november mocht de ROM Utrecht Region, de medewerkers van de NFIA en alle andere ROM's uit het land een warm welkom heten, midden in het Hart van Nederland.

1 december 2021 2 min

In het prachtige Muntgebouw in Utrecht werd de ‘Invest in Holland Masterclass’ georganiseerd door de ROM Utrecht Region en Invest in Holland. Met het bijna 900 jarige Utrecht als centrale ontmoetingsplek. Een regio met een lange historie, nog steeds jong van geest en vol van talent. Waar slimme, betrokken mensen samen werken aan een gezonde, duurzame samenleving.

Het was een dag bomvol inspiratie, er was veel te ontdekken, te leren en te luisteren naar top wetenschappers, creatievelingen, middelbare scholieren, dj’s, onderzoekers… Mensen uit onze regio die iedereen met passie meenamen in hun wereld. Een vol programma met ook voldoende ruimte om elkaar, na maanden online, weer persoonlijk te spreken!

We hebben een online magazine gepubliceerd over de dag en haar regio. Wij hopen dat het online magazine, een glimlach en een mooie herinnering geeft aan de Masterclass. Oók voor diegene die er niet bij konden zijn.

Let op! Het is een desktopversie. Je kunt het magazine niet op je telefoon openen.

Bekijk hier het magazine

 

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Nieuws

Nieuwsupdate #8 – Ondernemersnieuws uit de regio dat jij niet mag missen!

Een nieuwe editie van de twee-wekelijkse update met ondernemersnieuws! Lees korte samenvattingen van, wat ons betreft, het belangrijkste nieuws voor ondernemers uit Midden Nederland.

Lees meer
Nieuws

Netwerken, bijpraten, kennis en inspiratie opdoen. Kom naar Connect Live!

Donderdag 25 november 2021 vindt het jaarlijkse Connect Live plaats. Een regionaal ondernemersfestival in Stadion Galgenwaard met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten.

Lees meer
Nieuws

Invest International van start met financiering van Nederlandse oplossingen voor mondiale uitdagingen

Vanaf vandaag is Invest International officieel ‘in business’. Invest International gaat als private onderneming in Nederland actieve ondernemingen ondersteunen bij het internationaal financieren van innovatieve oplossingen die een bijdrage leveren aan het realiseren van de Sustainable Development Goals

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!

Aanmelden nieuwsbrief