Online magazine - Invest in Holland Masterclass

Op 5 november mocht de ROM Utrecht Region, de medewerkers van de NFIA en alle andere ROM's uit het land een warm welkom heten, midden in het Hart van Nederland.

1 december 2021 2 min

In het prachtige Muntgebouw in Utrecht werd de ‘Invest in Holland Masterclass’ georganiseerd door de ROM Utrecht Region en Invest in Holland. Met het bijna 900 jarige Utrecht als centrale ontmoetingsplek. Een regio met een lange historie, nog steeds jong van geest en vol van talent. Waar slimme, betrokken mensen samen werken aan een gezonde, duurzame samenleving.

Het was een dag bomvol inspiratie, er was veel te ontdekken, te leren en te luisteren naar top wetenschappers, creatievelingen, middelbare scholieren, dj’s, onderzoekers… Mensen uit onze regio die iedereen met passie meenamen in hun wereld. Een vol programma met ook voldoende ruimte om elkaar, na maanden online, weer persoonlijk te spreken!

We hebben een online magazine gepubliceerd over de dag en haar regio. Wij hopen dat het online magazine, een glimlach en een mooie herinnering geeft aan de Masterclass. Oók voor diegene die er niet bij konden zijn.

Let op! Het is een desktopversie. Je kunt het magazine niet op je telefoon openen.

Bekijk hier het magazine

 

Ook interessant

Meer relevante artikelen
Blog

Verbinding vormen tussen kennis, contacten en vragen – Ervaring van de ROM EEN-adviseurs

De EEN-adviseurs van de regionale ontwikkelingsmaatschappijen (ROMs) spreken veel met ondernemers en komen veel verschillende soorten vragen tegen. ...

Lees meer
Nieuws

‘Level Up!’ in de Dutch Media Week 2024: vooroplopen in de mediasector

Dutch Media Week keert dit jaar terug met het thema ‘Level Up!’, wat de eerste stap markeert naar ...

Lees meer
NieuwsPersbericht

Regionale ontwikkelingsmaatschappijen: maatschappelijke vooruitgang door versnelling innovatie vanuit de regio’s

In 2023 hebben de negen regionale ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s) opnieuw duizenden startups, scale-ups en innovatieve mkb-ondernemingen financieel en inhoudelijk ...

Lees meer

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!