Investeren

Netwerkborrel KVK innovatie top 100

Elk jaar presenteert de Kamer van Koophandel de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. Dit jaar zijn er maar liefst 15 innovatieve bedrijven uit de regio Utrecht geselecteerd! En dit willen we vieren.

Samen met de andere geselecteerde bedrijven uit onze regio, nodigt ROM Utrecht Region jullie uit voor een netwerkborrel op donderdag 16 februari 2023.

Tijdens deze netwerkborrel willen we jullie in het zonnetje zetten. Ook stellen we graag de ROM aan jullie voor en vertellen we meer over onze ecosystemen: Earth Valley, Life Sciences & Health en New Digital Society. We gaan graag met jullie in gesprek om te kijken of en wat we voor jullie kunnen betekenen. Daarnaast kun je tijdens de netwerkborrel inspiratie op doen uit contact met andere innovatieve ondernemers.

Praktische informatie

De netwerkborrel vindt plaats op donderdag 16 februari van 15:30u tot 17:00u op de Euclideslaan 1 in Utrecht. Meld je aan via onderstaand formulier.

Over de ROM Utrecht Region

ROM Utrecht Region verbindt ambitieuze, innovatieve ondernemers met kennis, financiering en toegangspoorten tot andere markten in Nederland en in het buitenland. Maar vooral ook met elkaar en met de regio Utrecht. ROM helpt innovatieve ondernemers door te groeien.

Graag tot donderdag 16 februari!

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!