Investeren

Netwerkborrel KVK innovatie top 100

Elk jaar presenteert de Kamer van Koophandel de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. Dit jaar zijn er maar liefst 9 innovatieve bedrijven uit de regio Utrecht geselecteerd! En dit willen we vieren.

Samen met de andere geselecteerde bedrijven uit onze regio nodigt ROM Utrecht Region jullie uit voor een netwerkborrel op woensdag 28 februari 2024.

Tijdens deze netwerkborrel willen we jullie in het zonnetje zetten. Daarnaast stellen we graag de ROM aan jullie voor en vertellen we meer over onze ecosystemen: Earth Valley, Life Sciences & Health en New Digital Society.

We gaan graag met jullie in gesprek om te kijken of en wat we voor jullie kunnen betekenen. We vragen je om kort voor te stellen en ons meer te vertellen over je innovatie. Graag horen we ook van jou een hulpvraag. Waar kunnen we jou mee verder helpen of waar heb jij behoefte aan?

Ook zullen de AI Hub Midden Nederland, EDIH – Digital Hub Noordwest, Kamer van Koophandel en het Startup en Scale-up team van de Rabobank aanwezig zijn. Daarnaast kun je tijdens de netwerkborrel inspiratie op doen uit contact met de andere Utrechtse ondernemers uit de KVK Innovatie Top 100.

Praktische informatie

De netwerkborrel vindt plaats op woensdag 28 februari van 15:30u tot 17:30u op de Euclideslaan 1 in Utrecht.  De locatie is rolstoel toegankelijk. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. We raden aan om met de fiets of het OV te komen.

Over de ROM Utrecht Region

ROM Utrecht Region verbindt ambitieuze, innovatieve ondernemers met kennis, financiering en toegangspoorten tot andere markten in Nederland en in het buitenland. Maar vooral ook met elkaar en met de regio Utrecht. De ROM Utrecht Region helpt innovatieve ondernemers door te groeien.

Dat doen we door:

  • Innoveren: samen impact maken, van idee tot business
  • Investeren: hulp bij financiering
  • Internationaal: je grenzen verleggen

Aanmelden

Meld je nu aan via onderstaand formulier!

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!