Studio Connect: AI

Tijdens Studio Connect: AI gaat Remy Gieling in gesprek met onder andere ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen op thema’s rond AI. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en nieuws uit de sector en rondom de AI Hub Midden Nederland. Kijk hier alle sessies terug!

Studio Connect: AI in het onderwijs

Tijdens deze editie van Studio Connect: AI gaat Stefan Leijnen (Hogeschool Utrecht) met Johan Jeuring (Hoogleraar Universiteit Utrecht), Michiel Hulsbergen (CEO van DialogueTrainer), Sietske Tacoma (docent onderzoeker Hogeschool Utrecht) en Max Cohen (CTO van Sowiso) in gesprek over AI in het onderwijs. Wat voor een rol speelt AI in de onderwijs? Hoe wordt het nu ingezet? Welke vraagstukken spelen er? En welke rol gaat AI spelen in de toekomst van het onderwijs? Deze Studio Connect: AI wordt samen met de Universiteit Utrecht georganiseerd in het kader van de maand van Artificial Intelligence in het onderwijs, een initiatief van SURF

Studio Connect: AI & media

Remy Gieling (Ai.nl) gaat in gesprek met Daan Odijk (RTL), Stefan Leijnen (Hogeschool Utrecht) en Ruben Horbach (Gravity). Wat voor een rol speelt AI in de mediasector? Hoe ziet de toekomst eruit? En welke vraagstukken spelen er? Kijk hier de sessie terug.

Studio Connect: AI  | Landelijk en regionaal

Tijdens de derde editie van Studio Connect: AI gingen we in gesprek met Kees van der Klauw, coalitiemanager bij de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC), en Arjan van den Born, directeur ROM Utrecht Region. Hoe staat het er voor met AI? Welke vraagstukken spelen er? En welke rol kan de AI-hub Midden-Nederland hierbij spelen? Ook schoven Mark Kaal van Absolute Audio labs en Thomas Alflen van Oddity aan. Wat hebben ondernemers in onze regio nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen op AI-gebied? En wat kunnen de NL AIC en de AI Hub Midden Nederland voor de regio doen? Kijk hier de sessie terug.

Studio Connect: AI & Future Energy

Wat is de toegevoegde waarde van AI in de energietransitie? Wanneer zet je als ondernemer AI wel in en wanneer juist niet? En welke AI innovatie-uitdagingen voor de energietransitie zijn er? Tijdens deze Studio Connect op dinsdag 13 juli 2021 ging Remy Gieling in gesprek over energiezuinige gebouwen en batterijmanagement.

Kijk hier de sessie terug.

Studio Connect: AI Health

Wat gebeurt er allemaal met AI in de zorgsector? Wat voor een kansen biedt het? En wat is het toekomstperspectief? Tijdens de eerste Studio Connect op donderdag 27 mei 2021 ging Remy Gieling (moderator, founder AI.nl) hierover in gesprek met Peter van den Berg (co-founder Devise Analytics), Roeland Pater (founder Nori Health), Tim Leiner, (founder QuantibU en professor Radiologie) en Xenia Kuiper (Programma manager sociale robotica Philadelphia zorg).

Kijk hier de sessie terug.

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!