Ga je mee naar World of Health Care in Rotterdam?

World of Health Care (WoHC) vindt eind september weer plaats en is hét evenement voor de Nederlandse Life Sciences & Health bedrijven met internationale ambities. De Nederlandse overheid, het Nederlandse diplomatieke netwerk en Task Force Healthcare bundelen opnieuw de krachten om de Nederlandse Life Sciences & Health sector in het buitenland te positioneren, promoten en verbinden. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit congres om je internationale netwerk uit te breiden, kennis te nemen van de huidige trends en zorgoplossingen in de wereldwijde gezondheidszorg.

27 september 2023 Room Mate Bruno Hotel, Rotterdam Meld je aan

ROM Utrecht Region zal de kaartjes t.w.v. €75,- vergoeden voor geselecteerde organisaties met oplossingen voor wereldwijde zorguitdagingen. Het betreft één kaartje per geselecteerde organisatie. Zien we jou op WoHC? Meld je dan via de bovenstaande groene button aan!

Rond de wereld van de zorg in één dag!

Over de hele wereld staan ​​we voor soortgelijke uitdagingen in de gezondheidszorg. Alleen door internationaal samen te werken, kunnen we die uitdagingen aangaan en oplossingen vinden. Voor een goede samenwerking en uitvoering is wederzijdse kennis en begrip van elkaars situatie cruciaal (o.a. zorgstelsel, economische situatie, maatschappelijke context). Tijdens WoHC ontmoeten Nederlandse en buitenlandse LSH-stakeholders en ondernemers elkaar om te kijken hoe ze samen de zorg beter kunnen maken..

Lees meer over het programma

Meld je aan via onderstaande link:

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!