Smart City Expo World Congress

Is jouw bedrijf actief op het gebied van slimme en duurzame stedelijke ontwikkeling en ben je geïnteresseerd in de uitwerking van activiteiten binnen de Europese Unie? Ga van 13 t/m 16 november dan mee met de Climate neutral & Smart City missie tijdens het Smart City World Expo Congress (SCWEC) in Barcelona.

13 november 2022 - 16 november 2022 Barcelona Meld je aan

Het jaarlijkse evenement van SCWEC in Barcelona is dé plek waar bedrijven, ondernemers, startups, steden en onderzoeksinstellingen op het gebied van klimaatneutraliteit en slimme steden elkaar ontmoeten. Dit jaar vindt tegelijkertijd weer een congres over stedelijke mobiliteit plaats. Deze twee zakenbeurzen zijn belangrijke plekken om te netwerken en zaken te doen met steden, bedrijven en investeerders. Voordat deze missie plaatsvindt, is er de mogelijkheid om een ​​impact assessment training te volgen. Het doel van deze training is om de impact van je innovatieve oplossing op duurzaamheid en klimaatneutraliteit kwantitatief te meten.

Waarom deelnemen?

Deelname is mogelijk voor Nederlandse bedrijven (startups, scale-up, midden- en kleinbedrijf (MKB)) met exportambities die oplossingen willen bieden voor maatschappelijke uitdagingen in steden. Het doel van deze missie is om Nederlandse startups, scale-ups en innovatieve MKB-bedrijven te ondersteunen bij hun groei in Europa. Naast het aanbod om de training impact assessment te volgen, wordt onderzocht in hoeverre kaders en eventuele financiering van de Europese Commissie jouw propositie kunnen versterken. Samen met de deelnemende startups, scale-ups en MKB willen we Nederland positioneren als koploper in stedelijke, duurzame innovatie. Neem deel en krijg de kans om:

  • je product of dienst te presenteren aan een groot internationaal publiek;
  • nieuwe klanten aan te trekken;
  • je internationale professionele netwerk verder uit te bereiden;
  • samen te werken met strategische partnerschappen en andere belanghebbenden;
  • potentiële investeerders te ontmoeten;
  • kennis te vergaren over mogelijkheden van EU-programma’s (die steden ondersteunen bij hun doelen voor klimaatneutraliteit).

Matchmaking wordt mogelijk gemaakt door Enterprise Europe Network (EEN), het grootste ondersteuningsnetwerk voor het MKB ter wereld!

 

Lees meer over het programma

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!