Earth Valley Mission #2 | Smart City Expo and World Congress 2022

Is jouw bedrijf actief op het gebied van slimme en duurzame stedelijke ontwikkeling? Bezoek van 13 t/m 17 november Smart City World Expo Congress 2022 (SCWEC) in Barcelona, Spanje. ROM Utrecht Region organiseert tijdens SCWEC22 samen met partners een bedrijvenmissie, Business Forum en programmering van het Nederlands Paviljoen. Zien we je daar?

13 november 2022 - 17 november 2022 Barcelona Meld je aan

Smart City Expo World Congress gathers leaders from the most innovative companies, governments and organizations to move cities towards a better future.

Samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), diverse Trade & Innovate Partners, (internationale) steden, bedrijven en organisaties, hebben we een internationaal programma opgezet dat bestaat uit:

  • Een bedrijvenmissie met 35 Nederlandse startups, scale-ups en innovatieve mkb-bedrijven
  • Het Business Forum op maandag 14 november
  • De programmering van het Nederlands Paviljoen op de Smart City Expo op 15 tm 17 november

Smart City Business Forum: bouwen aan allianties die de transitie versnellen naar slimme en klimaatneutrale steden

Het Smart City Business Forum brengt zo’n 400 beslissers bij elkaar om de belangrijkste uitdagingen voor de slimme en klimaat-neutrale stad te bespreken. Dit jaar ligt de focus op de rol van de private sector bij het bereiken van de doelstellingen voor slimme en klimaat-neutrale steden. We creëren mogelijkheden voor publieke en private actoren om contacten te leggen, partnerschappen aan te gaan en stappen te zetten om de stedelijke transformatie te versnellen.

Het programma bestaat uit keynotes, matchmaking en workshops rond specifieke uitdagingen, georganiseerd door verschillende internationale publieke en private partners.

Matchmaking & registratie

Bouwen aan klimaatneutrale en slimme steden begint met een goed gesprek! Gedurende de dag is er ruimte om een op een gesprekken te boeken met andere deelnemers zoals vertegenwoordigers van financiële instellingen, steden, bedrijven en overheden. Dit wordt gefaciliteerd door Enterprise Europe Network (EEN).

Wil je deelnemen aan de gesprekken over het klimaatneutraal maken en slimmer maken van de stad? Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Business Forum op 14 november van 09.30 tot 18.00 uur. Locatie: Casa Llotja de Mar Barcelona, Passeig d’Isabel II, 1.

Je kunt je hier inschrijven: Smartcitybarcelona22.b2match.io

 

Informatie

Naast het programma van het Business Forum op B2Match, komen alle events van Nederlandse partijen die in Barcelona zijn op Smart City Expo World Congress – Barcelona | BTG.

Future City Foundation heeft een appgroep gemaakt met updates van hun programma en inhoudelijke lessen tijdens de Smart City Expo week in Barcelona. De groep is bedoeld voor Future City partners, City Deal partners en andere vakgenoten die naar Barcelona gaan. Geïnteresseerd? Meld je hier aan.

Naast het Business Forum zijn wij van dinsdag t/m donderdag ook op de SCEWC22 Expo als partner van het Nederlandse Paviljoen. We ontmoetten je graag in Barcelona!

ROM Utrecht Region Team Internationaal,

Tom Willebrandts

Caroline Eekhart

NB Je kunt ons vinden op het platform B2Match en o.a. op het NL Paviljoen in Barcelona.

 

Partners

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!