Smart City Expo World Congress

Steden in Europa herbergen 75% van de Europese bevolking. Ze spelen een cruciale rol in de transitie naar klimaatneutraliteit. Op het gebied van stedelijke duurzame ontwikkeling staat de stad voor verschillende uitdagingen waarvoor technologie en digitalisering innovatieve oplossingen kunnen bieden.

5 november 2023 - 9 november 2023 Barcelona Meer informatie

Ga meer naar het Smart City Expo World Congress! Het jaarlijkse evenement in Barcelona is dé plek waar bedrijven, ondernemers, startups, steden, overheden en onderzoeksinstellingen op het gebied van klimaatneutraliteit en slimme steden elkaar ontmoeten. Dit jaar vindt tegelijkertijd een ander congres over stedelijke mobiliteit plaats. Deze 2 zakenbeurzen zijn belangrijke plekken om te verbinden, te netwerken en zaken te doen met steden, bedrijven en investeerders.

Partners

Sinds 2017 is Nederland aanwezig op SCEWC. De activiteiten komen tot stand in co-creatie met (lokale) partners zoals Amsterdam Trade & Innovate, Brainport Eindhoven Development, ROM Utrecht Region, Rotterdam Partners en de gemeenten Rotterdam en Den Haag, Enterprise Europe Network en Netherlands Business Support Office Barcelona. Doelen zoals de Sustainable Development Goals (SDG’s) en Smart City-gerelateerde onderwerpen gerelateerd aan de Green Deal, Digital Transformation en de Horizon Europe Cities Mission van de Europese Commissie staan ​​centraal tijdens ons programma.

Meer informatie en aanmelden

 

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!