Smart City Expo World Congress 2023

Technologie, digitalisering en data kunnen impactvolle oplossingen bieden. De transitie naar klimaatneutraliteit vraagt ​​ook om systeemveranderingen en nieuwe business-, verdien- en waardemodellen. Wat dat betreft kunnen bedrijven en startups een belangrijke rol spelen in het begeleiden van steden in hun transitie naar klimaatneutraliteit! Levert jouw bedrijf een belangrijke bijdrage aan deze stedelijke uitdagingen? Doe mee met onze klimaatneutrale en slimme steden missie voor startups, scale-ups en MKB naar Barcelona naar het Smart City Expo World Congress (SCEWC) en Tomorrow.Mobility in Barcelona in november 2023!

5 november 2023 - 9 november 2023 Barcelona Meer informatie

Klimaatneutrale en slimme steden-missie naar Barcelona

Deze NL missie richt zich op startups, scale-ups en het MKB. Biedt jouw bedrijf een innovatieve oplossing en draagt ​​het bij aan slimme en duurzame stedelijke ontwikkeling in de Europese Unie en misschien zelfs daarbuiten? Ga van 5 t/m 9 november 2023 mee op onze Climate Neutral and Smart City bedrijfsmissie naar het Smart City Expo World Congress (SCEWC) en Tomorrow.Mobility in Barcelona! Graag aanmelden voor 11 september.

Het jaarlijkse evenement van SCEWC in Barcelona is de plek waar bedrijven, ondernemers, startups en scale-ups, steden en onderzoeksinstellingen op het gebied van klimaatneutraliteit en slimme steden samenkomen. Tegelijkertijd vindt er een andere beurs plaats, genaamd Tomorrow.Mobility. Deze 2 conferenties zijn belangrijke plekken om zaken te doen en te netwerken met steden, bedrijven en investeerders.

Programma

De missie biedt en richt zich op twee sporen:

  • Missiespoor 1 ‘Duurzame Gebouwde Omgeving en Energie’:

Duurzame gebouwde omgeving en de energietransitie inclusief innovatieve oplossingen op het gebied van technologie en digitalisering, klimaatadaptatie, de digitale infrastructuur en energie in de gebouwde omgeving (inclusief circulaire oplossingen, water, oplossingen voor stedelijke veerkracht)

  • Missiespoor 2 ‘Groene en slimme stedelijke mobiliteit’:

Groene en slimme stedelijke mobiliteit met innovatieve oplossingen rond EV-opladen, (elektrische) fietsen, mobiliteitshubs, logistiek, enz.
We streven ernaar een missiedelegatie te worden met een klimaatpositieve impact en moedigen u aan om hieraan bij te dragen. Voordat deze missie plaatsvindt, word je uitgenodigd om een ​​impact assessment training te volgen. Het doel van deze training is om de impact van uw innovatieve oplossing op duurzaamheid en klimaatneutraliteit kwantitatief te meten. Dit vormt een aanvulling op de Europese kaders en methodologieën voor steden om hun bijdrage aan klimaatneutraliteit te rapporteren.

Partners

Sinds 2017 is Nederland aanwezig op SCEWC. De activiteiten komen tot stand in co-creatie met (lokale) partners zoals Amsterdam Trade & Innovate, Brainport Eindhoven Development, ROM Utrecht Region, Rotterdam Partners en de gemeenten Rotterdam en Den Haag, Enterprise Europe Network en Netherlands Business Support Office Barcelona. Doelen zoals de Sustainable Development Goals (SDG’s) en Smart City-gerelateerde onderwerpen gerelateerd aan de Green Deal, Digital Transformation en de Horizon Europe Cities Mission van de Europese Commissie staan ​​centraal tijdens ons programma.

Aanmelden

Meld je nu aan voor onze klimaatneutrale en slimme steden missie voor startups, scale-ups en MKB naar Barcelona naar het Smart City Expo World Congress (SCEWC) en Tomorrow.Mobility via onderstaande button!

Aanmelden

 

 

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!