NL Medica Visitors Programme 2021

Ben jij een ondernemer uit de Life Sciences & Health sector en wil je met andere ondernemers kosteloos naar één van de grootste medtechbeurzen ter wereld? Dat kan! Op 16 november organiseren ROM Utrecht Region en Smart Health Amsterdam een visitor programme, waarin we met de bus afreizen naar de Medica.

16 november 2021 De Messe Düsseldorf, Duitsland Meld je aan

Wat is Medica?

Medica is een medtechbeurs die van 15 t/m 18 november plaatsvindt in Düsseldorf. Dit is de perfecte plek voor bedrijven in de Health-industrie om het internationale netwerk te versterken. De beurs bestaat uit 17 hallen met daarin zo’n 5.600 deelnemende organisaties met expertisegebieden als Ehealth, apparatuur voor endoscopie en chirurgie, laboratoriumtechnologie, IT health solutions, diagnostiek, prothese en implantaten, orthopedische technologie en fysiotherapie, beeldmateriaal en nog veel meer.

 

 

Wat we aanbieden:

  • Busrit, inclusief ontbijt, naar medtechbeurs de Medica in Düsseldorf
  • Entreekaartje voor de beurs
  • Per bedrijf kunnen er maximaal 2 deelnemers mee
  • Netwerkmomenten met de Task Force Health Care en de Netherlands Business Support Office Stuttgart op het Holland Paviljoen (rekening houdend met de dan geldende corona-maatregelen)
  • Diner voorafgaand aan terugreis is niet inbegrepen

Logistiek en voorwaarden:

Vertrek heen:

Amsterdam Sloterdijk – vertrek ca. 07:00
Tussenstop: Utrecht Centraal – vertrek ca. 08:00
Bestemming: Medica Düsseldorf – aankomst ca. 10:30

Vertrek terug:

Düsseldorf – vertrek ca. 20:00
Tussenstop: Utrecht Centraal – aankomst ca. 22:30
Eindbestemming: Amsterdam Sloterdijk – aankomst ca. 23:30

Bij last minute afmeldingen en no-shows zijn wij genoodzaakt om de reiskosten en kosten voor het eventticket in rekening te brengen bij de betreffende deelnemers.

Partner

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!