New York Water Week

Ben je actief in de watersector (o.a. waterresilience, watertech etc.) en wil je internationaal groeien? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op 3 februari 2023 en ga van 18 t/m 24 maart 2023 mee naar de New York Water Week.

18 maart 2023 - 24 maart 2023 New York Aanmelden

In maart 2023 komt de wereld samen in New York City voor de historische UN 2023 Water Conference waarvan Nederland mede organisator is.

Aanvullend op de VN conferentie wordt de New York Water Week georganiseerd waar baanbrekende wateracties en -oplossingen uit de hele wereld onder de aandacht worden gebracht.

Flagship event Water Innovation and Entrepreneurship (21, 22 maart)

Tijdens de New York Water Week vindt ook een flagship event plaats rond het thema Water Innovation & Businesses waar innovatieve leiders en ondernemers in de watersector uit de VS, Nederland en daarbuiten elkaar kunnen ontmoeten.  Er zijn site visits, workshops, een netwerkreceptie en op woensdag wordt een matchmakingsessie georganiseerd om de Amerikaanse en Nederlandse publieke en private sector op het gebied van innovatie in de watersector met elkaar te verbinden. Enterprise Europe Network (EEN) verzorgt deze matchmaking en het programma.

Met dit werkbezoek kunnen maximaal 60 Nederlandse bedrijven mee die actief zijn op het gebied van water management.

Meer weten?

Op vrijdag 3 februari tussen 14.00-17.00 uur is er een (hybride) informatiebijeenkomst bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 2). Tijdens deze bijeenkomst hoor je meer over het programma. Aanmelden kan via de onderstaande button.

Aanmelden

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!