NL Medica Visitor Programme 2023

Ben jij een ondernemer uit de Life Sciences & Health sector en wil je met andere ondernemers kosteloos naar één van de grootste medtechbeurzen ter wereld? Dat kan! Op 14 november organiseren de Trade & Innovate-partners een visitor programme i.s.m. NBSO Stuttgart & Task Force Health Care, waarin we met de bus afreizen naar Medica 2023.

14 november 2023 De Messe Düsseldorf, Duitsland

Wat is Medica?

Medica is een medtechbeurs die van 13 t/m 16 november 2023 plaatsvindt in Düsseldorf. Dit is de perfecte plek voor bedrijven in de Health-industrie om het internationale netwerk te versterken. De beurs bestaat uit 17 hallen met daarin zo’n 5.600 deelnemende organisaties met expertisegebieden als Ehealth, apparatuur voor endoscopie en chirurgie, laboratoriumtechnologie, IT health solutions, diagnostiek, prothese en implantaten, orthopedische technologie en fysiotherapie, beeldmateriaal en nog veel meer. Ga je 14 november met ons mee? 

Wat we aanbieden: 

  • Busrit (retour), inclusief ontbijt, naar medtechbeurs Medica in Düsseldorf 
  • Entreekaartje voor de beurs 
  • Per bedrijf kunnen er maximaal 2 deelnemers mee 
  • Netwerkmomenten met de Task Force Health Care en de Netherlands Business Support Office Stuttgart op het Holland Paviljoen 
  • Diner voorafgaand aan terugreis (kosten voor eigen rekening van de deelnemer) 
  • Matchmaking database van het Enterprise Europe Network: betaal €75,- in plaats van €150,-. De kortingscode hiervoor is ‘utrecht23′. Voor meer informatie over dit event, mail even met Ruben van der Horst (ruben.vanderhorst@romutrechtregion.nl)

Logistiek en voorwaarden:

14 november 2023 heen: 

Amsterdam Sloterdijk – vertrek ca. 07:00
Tussenstop: Utrecht Centraal – vertrek ca. 08:00
Bestemming: Medica Düsseldorf – aankomst ca. 10:30 

14 november 2023 terug: 

Düsseldorf – vertrek ca. 21:00
Tussenstop: Utrecht Centraal – aankomst ca. 23:30
Eindbestemming: Amsterdam Sloterdijk – aankomst ca. 00:30 

Bij last minute afmeldingen en no-shows zijn wij genoodzaakt om de reiskosten en kosten voor het eventticket in rekening te brengen bij de betreffende deelnemers. 

 

Meld je aan via onderstaand formulier:

Partners

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!