EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com

IAA Mobility München

De nieuwe IAA in München richt zich op de mobiliteit van de toekomst. Het is dé plek om kennis en innovatie te delen, te netwerken en vooral: zaken te doen! De IAA creëert een internationaal platform waar alle ondernemers in de (micro-)mobiliteitsindustrie gebruik van kunnen maken.

7 september 2021 t/m 12 sept München (deels online) Meld je aan

B2B, B2C en diverse congressen (o.a. B2G) vinden plaats in de hallen van het Messe München, de stad München tovert haar centrum om tot een mobiliteitservaring voor B2C-bezoekers. Meer informatie hierover, lees je op de website van IAA 2021.

ROM Utrecht Region werkt aan een interessant business programma voor ondernemers in (de) mobiliteit. Dit doen we samen met o.a. RAI Automotive, Dutch Cycling Embassy (DCE), RVO, het Nederlands consulaat in München, NL Business Hub München en Trade & Innovate NL.

Tijdens de nieuwe IAA Mobility 2021 worden ideeën over mobiliteit uitgewisseld maar ook nieuwe concepten getoond en direct uitgeprobeerd. Denk aan het Nederlands Fietsproduct, autonoom rijdend vervoer, mobiliteitsoplossingen, laadinfrastructuur, etc.

Hoe kan jij deelnemen aan IAA Mobility 2021?

Samen met jou willen we actief bepalen hoe we gezamenlijk en individueel het meeste uit de IAA kunnen halen. Denk aan:

    • Volg het webinar over zakendoen in Duitsland, voorafgaand de IAA München, georganiseerd door o.a. NL Business Hub München
    • RAI Automotive gaat een groot paviljoen voor de BV Nederland huren. Onder die paraplu kan het Nederlandse bedrijfsleven ook meedoen, bijvoorbeeld door kleinere units af te nemen. Zo kan het Nederlandse bedrijfsleven zich laten zien en zullen onze netwerkactiviteiten met buitenlandse delegaties plaatsvinden. Iets voor jouw bedrijf? Klik voor meer informatie en registreren.
    • Bezoek de events rondom/tijdens deze beurs, die we samen organiseren met NLinBusiness, DCE, de RVO en het Nederlands Consulaat in München. Hierbij geven we ook aandacht aan de fiets.

 

  • Meld je aan voor individuele matchmaking (door Nlinbusiness/RVO, Nederlands Consulaat München)
  • Een (meerdaags) bezoek aan München en de IAA. De ROM Utrecht Region en de gemeente Utrecht hebben een goede relatie met de stad München. Wethouder Verschuure van Utrecht gaat mee als delegatieleider.

Deelnemen aan IAA Mobility 2021

Als bedrijf kun je dus op meerdere manieren meedoen. We zijn vooral ook benieuwd of je zelf nog ideeën hebt.

Geïnteresseerd? Mail Bas (b.akkers@romutrechtregion.nl). Dan gaan we gezamenlijk bepalen hoe we van de nieuwe IAA 2021 een succesvol event voor je kunnen maken!

Mail sturen!