IAA Mobility München

De IAA, van oorsprong een Motor Show, transformeert naar een Mobility Convention. Deze nieuwe IAA Mobility in München, richt zich op de mobiliteit van de toekomst. Het is dé plek om kennis en innovatie te delen, te netwerken en vooral: zaken te doen!

7 september 2021 t/m 12 sept München (deels online) Meld je aan

Van 7 t/m 12 september tovert het centrum van München zich om tot een ware mobiliteitservaring voor elke bezoeker. In de hallen van het Messe München, vinden diverse congressen plaats, gericht op o.a. B2B, B2C en B2G. Hier worden ideeën over mobiliteit uitgewisseld, maar ook nieuwe concepten getoond en direct uitgeprobeerd! Denk bijvoorbeeld aan het Nederlands Fietsproduct, autonoom rijdend vervoer, mobiliteitsoplossingen, laadinfrastructuur, etc.

Hoe kan jij deelnemen aan IAA Mobility 2021?

Samen met jou willen we actief bepalen hoe we gezamenlijk en individueel het meeste uit de IAA Mobility kunnen halen. Vier manieren om deel te nemen:

1. Bezoek München met de ROM

Een (meerdaags) bezoek aan München en de IAA, samen met ons. De ROM Utrecht Region en de gemeente Utrecht hebben een goede relatie met de stad München. Wethouder Verschuure van Utrecht gaat mee als delegatieleider. Meedoen? Stuur ons een mail!

2. Huur een beurs unit via RAI Automotive

RAI Automotive gaat een groot paviljoen huren voor de BV Nederland. Onder die paraplu kan het Nederlandse bedrijfsleven ook meedoen, bijvoorbeeld door kleinere units af te nemen. Zo kan het Nederlandse bedrijfsleven zich laten zien en zullen onze netwerkactiviteiten met buitenlandse delegaties plaatsvinden. Iets voor jouw bedrijf? Klik voor meer informatie en registreren.

3. Bezoek events rondom de IAA

Bezoek de events die zowel tijdens, als rondom de IAA beurs plaatsvinden. Wij organiseren deze events samen met NLinBusiness, Dutch Cycling Embassy (DCE), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Nederlands Consulaat in München. Hierbij geven we ook aandacht aan de fiets.

4. Individuele matchmaking

Meld je aan voor individuele matchmaking, georganiseerd door NLinBusiness, de RVO en het Nederlands Consulaat München.

Meer weten!

Als bedrijf kun je dus op meerdere manieren meedoen. We zijn vooral ook benieuwd of je zelf nog ideeën hebt.

Geïnteresseerd in één van bovenstaande opties, of heb je zelf een idee? Mail Bas (b.akkers@romutrechtregion.nl). Dan gaan we gezamenlijk bepalen hoe we van de nieuwe IAA 2021 een succesvol event voor je kunnen maken!

Mail sturen!

ROM Utrecht Region werkt samen met o.a. RAI Automotive, Dutch Cycling Embassy (DCE), RVO, het Nederlands consulaat in München, NL Business Hub München en Trade & Innovate NL.

Meer weten over het congres? Check de website van IAA Mobility in München.