Zweden en Denemarken

Handelsmissie Duurzame Bouw & Energiesystemen

13 juni 2022 tot 17 juni 2022 Zweden en Denemarken Aanmelden

Van 13 tot 17 juni 2022 organiseert ROM Utrecht Region samen met InnovationQuarter en FME een handelsmissie naar Zweden en Denemarken op het gebied van Duurzame Bouw en Energiesystemen. Past het betreden van de Zweedse en/of Deense markt binnen jouw bedrijfsstrategie? Meld je dan aan voor deze handelsmissie! 

Bekijk het programma

Waarom deelnemen?

Breng een bezoek aan maar liefst vier steden waar veel kansen liggen op het gebied van zowel nieuwbouw als renovatie: Kopenhagen, Malmö, Lund en Helsingborg.

Kom in contact met nieuwe potentiële partners en klanten, en/of ontmoet jouw eerder opgedane contacten ter plekke.

Verkrijg inzicht in concrete projecten op de Zweedse en Deense markt en hoe jouw bedrijf kansen op deze projecten kan benutten.

Mogelijkheid om met de Nederlandse overheid via consortiavorming en publiek-private samenwerking markttoegang te verkrijgen.

Mogelijkheid tot één-op-één matchmaking door een lokale matchmaker.

Waarom Zweden en Denemarken?

Zowel Zweden als Denemarken hebben grote ambities als het gaat om het realiseren van energiebesparende bouw en renovaties in de komende decennia. Zo heeft Kopenhagen zich tot doel gesteld in 2025 de eerste CO2-neutrale hoofdstad ter wereld te zijn, en in een periode van 10 jaar de 2 miljoen ton carbon footprint van de stad volledig te elimineren.

De Zweedse constructiesector heeft als doel om voor 2030 50% minder emissies te behalen. De gestelde doelen vereisen een aanzienlijke investering in schone technologieën die kunnen zorgen voor de opwek van duurzame energie. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven, zoals ook te lezen is in dit recente marktrapport over ‘Sutainable buidling opportunities in Sweden and Denmark‘.

Interesse? Lees dan via onderstaande button meer over deze handelsmissie en meld je aan.

Bekijk het programma

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!