Handelsmissie duurzame bouw en energiesystemen Noordrijn-Westfalen

Biedt jouw bedrijf een innovatieve en duurzame oplossing voor de gebouwde omgeving? En maakt expansie naar Duitsland deel uit van jouw internationale strategie? Maak dan van deze gelegenheid gebruik om meer inzicht te krijgen in de markt, en toekomstige handelspartners te vinden tijdens deze korte inspiratiemissie naar Noordrijn-Westfalen, Duitsland

8 maart 2023 08:00 - 20:00 Noordrijn-Westfalen Meld je aan

Tijdens deze missie krijg je een overzicht van:

  • Belangrijke lokale stakeholders en hun rol in de sector
  • (Nieuwe) regelgeving omtrent duurzaam bouwen, inclusief financiering
  • Tips voor zakendoen in Noordrijn-Westfalen
  • Specifieke marktkansen, bijvoorbeeld lopende/toekomstige aanbestedingen, ontwikkelingsprojecten en innovatieprojecten

Daarnaast krijg je inzicht in de huidige stand van zaken in deze regio, door middel van een bezoek aan bouwprojecten in Düsseldorf en Krefeld die hoog scoren op het gebied van duurzaamheid. Tot slot bieden we tijdens deze handelsmissie netwerkmomenten met stakeholders in Noordrijn-Westfalen.

Momenteel wordt, samen met partners in de regio, gewerkt aan een conceptprogramma. Let op: aangezien we op 8 maart vroeg beginnen, dienen deelnemers op 7 maart aan te reizen richting Düsseldorf.

Deze missie wordt georganiseerd door FME in samenwerking met InnovationQuarter, Amsterdam Trade & Innovate, ROM Utrecht Region, en partners in de regio Noordrijn Westfalen.

Meer informatie

Meer weten? Op de website van FME vindt je alle praktische informatie en kun je je aanmelden.

Meer informatie

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!