Handelsmissie duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden

Ben je als mkb-bedrijf of scale-up actief in energie gerelateerde technologieën, duurzaam bouwen of duurzaam renoveren? En heb je interesse in de Zweedse en/of Deense markt? Meld je dan aan voor deze handelsmissie Duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden van 28 tot en met 30 september.

28 september 2021 t/m 30 sept Kopenhagen, Malmö/Lund, Helsingborg Meld je aan

Nederlandse technologieaanbieders zijn erg in trek in Denemarken en Zweden. Nederlandse bedrijven hebben de afgelopen tijd in verschillende online evenementen praktische kennis, mogelijke zakenpartners, nieuwe projecten en klanten gevonden in de regio’s Kopenhagen, Malmö/Lund en Helsingborg. Je bent van harte welkom op deze fysieke handelsmissie om deze stevige basis als springplank voor jouw eigen bedrijf te gebruiken.

Ambities in energiebesparing en duurzame energie

Zweden en Denemarken hebben grote ambities voor de toepassing van energiebesparende bouw, renovaties en het opwekken van duurzame energie. Zo wil bijvoorbeeld Kopenhagen in 2025 de eerste CO2-neutrale hoofdstad ter wereld zijn. De stad wil bovendien in de komende 10 jaar de CO2-voetafdruk van 2 miljoen ton naar 0 terugbrengen. En de Zweedse bouwsector heeft onder andere als doel tot 2030 50% minder schadelijke stoffen uit te stoten.

Er zijn grote investeringen in schone technologieën nodig om deze doelen te halen. Dit biedt concrete kansen voor Nederlandse bedrijven. Deze missie is onderdeel van een meerjarige roadmap die bestaat uit verschillende events, (online) missies en beursbezoeken. Neem voor meer informatie over de roadmap contact op met de betrokken organisaties.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze missie:

  • kom je in contact met nieuwe mogelijke partners en klanten;
  • kun je jouw eigen contacten weer ontmoeten (als je al eerder hebt meegedaan);
  • breng je een bezoek aan 3 steden waar veel kansen liggen in nieuwbouw en renovatie (Kopenhagen, Malmö/Lund en Helsingborg);
  • krijg je inzicht in hoe jouw bedrijf kansen kan benutten aan de hand van concrete projecten op de Zweedse en Deense markt;
  • kun je betere toegang tot de markt krijgen. Dit doe je samen met de Nederlandse overheid via consortiavorming en publiek-private samenwerking.

Voor wie?

De missie is gericht op innovatieve bedrijven met technologieën, producten of diensten op het gebied van energie gerelateerde oplossingen voor gebouwen. Het gaat om zowel hardware als software. Denk bijvoorbeeld aan:

  • oplossingen voor het opwekken van energie op gebouwen, zoals zonne- en windenergie;
  • energie-efficiënte koel-, verwarmings- of ventilatieoplossingen;
  • onderhoud en reparatie van duurzame gebouwen;
  • automatiseringssystemen voor gebouwen.

Je kan je ook inschrijven als je al eerder aan een handelsmissie hebt deelgenomen.

 

Meer weten over het programma en deelname?

Eventpagina bezoeken!

 

Of direct naar het aanmeldformulier