Globalisers: jouw reis naar wereldwijde impact

Bij het internationaal opschalen van een scale-up of snelgroeiend bedrijf is het vaak een uitdaging om te bepalen welke mogelijkheden het beste aansluiten bij de fase waarin je je bevindt. In dit hoogwaardige programma van ROM Utrecht Region als partner binnen Trade and Innovate NL en Dutch BaseCamp leer je dat en meer.

1 maart 2024 - 31 juli 2024 Meld mij aan!

Om de internationale groei van jouw bedrijf te versnellen, is het van cruciaal belang om de juiste doelmarkt te selecteren en een krachtige strategie voor internationalisering te ontwikkelen. Hier komt de Globaliser om de hoek kijken: het versnellingsprogramma voor internationalisering georganiseerd door Trade & Innovate NL in samenwerking met DutchBasecamp. 

Dit programma biedt je een gestructureerde aanpak om kansen te prioriteren en effectief nieuwe markten in het buitenland te betreden. Je krijgt toegang tot een wereldwijd netwerk van ervaren oprichters en experts met internationale ervaring, die je zullen ondersteunen en begeleiden bij het opstellen van jouw internationale roadmap.

In maart en september lanceren Trade & Innovate NL en DutchBasecamp gezamenlijk twee verschillende Globaliser-programma’s, speciaal voor scale-ups in Agri-food Tech en Energy & Mobility.

Tijdens het 12-weekse programma ga je:

  • Diepgaande marktanalyses uitvoeren de buitenlandse markt die voor jouw bedrijf de meeste kansen biedt te identificeren en valideren  
  • Een op maat gemaakte Go-To-Market (GTM) strategie ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de gekozen markt, terwijl je tegelijkertijd een uitgebreide market-entry playbook opstelt.
  • Toegang krijgen tot een wereldwijd netwerk van ervaren oprichters en experts met waardevolle internationale ervaring.
  • Een solide internationale roadmap opstellen die praktische begeleiding biedt voor het navigeren door de volgende stappen van jouw expansiereis.

Benieuwd hoe de Globaliser kan bijdragen aan jouw plannen en uitdagingen? Neem contact met ons op!


Ontdek meer over hoe je je kunt aanmelden voor de Globaliser Trade & Innovate Agri-food Tech, mail: jaap.breugem@romutrechtregion.nl
en Globaliser Trade & Innovate Energy en Mobility, mail bas.akkers@romutrechtregion.nl

Over Trade & Innovate NL Partners

Trade & Innovate NL is jouw motor voor internationale groei. ROM Utrecht Region en dan specifiek Team Internationaal is partner. Wij bundelen de krachten van een consortium van experts om je door het complexe proces van wereldwijde expansie te leiden. Ontdek de kracht van samenwerkende innovatie terwijl we samenwerken om jouw mondiale ambities te verwezenlijken.

Over DutchBasecamp

DutchBasecamp is een toegangspoort tot internationaal succes. Onze gespecialiseerde tools en methodologie zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van startups en scale-ups die wereldwijde markten willen veroveren. Als pioniers van het gerenommeerde Globaliser internationale groeiprogramma, bieden we een uitgebreid scala aan middelen. Hieronder vallen individuele coaching door een team van meer dan 20 ervaren ondernemers, transformerende masterclasses, doelgerichte handelsmissies, krachtige Go-to-Market-programma’s en ongeëvenaarde toegang tot ons uitgebreide wereldwijde netwerk.

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!