Export Accelerator Program

Overweeg je internationaal actief te worden en wil je groei op buitenlandse markten realiseren? Meld je dan nu aan voor het Export Accelerator Program! Dit programma helpt je om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland. Onderzoek nieuwe en specifieke buitenlandse markten, ontdek wie je klant is en hoe je hen het beste kunt benaderen. En groei vervolgens van incidentele internationale orders naar een structurele omzet uit het buitenland!

17 februari 2022 t/m 21 april Meld je aan

Voor wie?

Het programma is speciaal voor midden- en kleinbedrijven met een stevige positie op de Nederlandse markt, die een groeistrategie volgen en structureel een positie op buitenlandse markten willen realiseren. MKB-bedrijven die van incidentele internationale orders naar structurele buitenlandomzet willen groeien, alsmede ervaren exporterende bedrijven die een specifieke, nieuwe buitenlandse markt willen betreden.

Hoe ziet het programma eruit?

Samen met andere ondernemers doorloop je zeven groepssessies. Waarvan 5 online en 2 fysieke bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten volg je masterclasses over specifieke onderwerpen, zoals het bepalen van marktpotentie buitenlandse markt, Decision Making Unit (DMU), klantprobleem en meer. Iedere week werk je zelfstandig aan praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van deze sessies. Door regelmatig met elkaar de voortgang te delen en elkaar te voorzien van feedback, leer je van elkaars uitdagingen en successen. Zie hier het volledige programma.

Goed om te weten:

Om het programma effectief te doorlopen maak je gebruik van Microsoft Teams. Je krijgt daar een uitnodiging voor zodra je deelname is bevestigd. In deze omgeving vinden de digitale sessies plaats en staan de praktijkopdrachten welke je uit moet voeren ter voorbereiding. De start en afronding van het programma zullen fysiek plaatsvinden.

  • De deelnemersgroep wordt beperkt tot 10 bedrijven om zoveel mogelijk interactie mogelijk te maken. Na aanmelding volgt een intakegesprek.
  • Bij meer animo voor het programma wordt een volgende editie georganiseerd.
  • Deelnamekosten zijn € 500,- exclusief BTW per bedrijf, max 2 deelnemers per bedrijf.
  • Meer weten of je inschrijven? Klik hier voor de website van het programma.

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!