Edtech Outlook 2023

- VOL - Ben je internationaal actief, of overweeg je dat te worden? Kom dan op vrijdagmiddag 27 januari naar Jaarbeurs Hal 2 (theater 3) in Utrecht voor de eerste editie van Edtech Outlook 2023. Door onze nauwe samenwerking met de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) kunnen wij jullie tussen 13:00 en 17:00 een grensverleggend programma aan bieden op dé plek in Nederland die op dat moment onderwijs ademt!

27 januari 2023 - 27 januari 2023 13:00 Jaarbeurs Hal 2 (theater 3) Aanmelden

– Dankzij veel interesse, zit dit evenement helaas vol. Wil je komen? Meld je dan aan voor de reservelijst, we laten je zo snel mogelijk weten of er nog plek is. –

Wat kun je beleven op vrijdagmiddag 27 januari?

  • Een sessie die is gericht op (de voorbereiding op) deelname aan BETT London Lieke Conijn van de Nederlandse Ambassade komt speciaal over uit Londen om de laatste stand van zaken met ons te delen.
  • Een presentatie over het Edtech landschap bij onze Zuiderburen. Maia Santens (Business Development Manager – Agoria, Brussel) en Thomas van Cauwenberghe (Station Chief – Edtech Station, Kortrijk) vertellen jullie graag meer.
  • De Utrechtse Edtech entrepreneur Niels Floor (Shapers) neemt je mee op een korte reis door de wondere wereld van Learning Experience Design (LXD).
  • Een presentatie over Edtech zakendoen in Duitsland, en de mogelijkheid op het bezoeken van Edtech-beurzen in Duitsland in 2023. Dit onderdeel wordt verzorgd door Amelie Speckenbach (NBSO in Frankfurt).
  • Ruben Nieuwenhuis (Dutch Edtech) geeft een korte update over de samensmelting van Dutch School en Dutch Edtech en de ambities voor 2023.
  • Pak nadien een borrel en ontmoet onze sprekers en andere (Vlaamse) ondernemers. Pak de laatste kans om je in te schrijven voor BETT Londen. ROM Utrecht Region biedt jullie daarbij graag een borrel aan!

Aanmelden voor deelname aan BETT London kan trouwens nog tot 1 februari via deze link.

 

*Om deel te nemen aan Edtech Outlook 2023 moet je toegang krijgen tot de NOT. Dat kan door je gratis te registreren via: www.not-online.nl. Je ontvangt dan een badge die de hele week toegang geeft tot de NOT. De NOT collega’s nodigen je van harte uit om op vrijdagochtend al vanaf 10:00 de beursvloer op te komen. Zo zijn er interessante presentaties in het Edtech College (Jim Stolze en Laurens Vreekamp praten over leren en AI), en zo kun je een bezoek brengen aan de deelnemers van het Edtech Lab.

Let op: als je je al hebt ingeschreven voor de missie naar BETT Londen in maart ontvang je automatisch een uitnodiging voor Edtech Outlook 2023. Je moet dan nog wel je NOT-registratie doen.

Aanmelden reservelijst


Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!