Economische missie klimaattechnologie naar België

Ben jij actief in groene waterstof, klimaatneutrale bouw, duurzame mobiliteit of toekomstgerichte landbouw? En heb jij interesse in de groeiende markt voor klimaattechnologie in België? Neem dan van 20 tot en met 22 juni 2023 deel aan de economische missie klimaattechnologie naar België. Deze missie staat onder leiding van minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Liesje Schreinemacher. Ingrid Thijssen, voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW, is zakelijk missieleider.

20 juni 2023 - 22 juni 2023 09:00 Brussel Meer informatie en aanmelden

Tijdens deze missie ontdek je de mogelijkheden van de Belgische markt. Je maakt kennis met belangrijke spelers en potentiële partners binnen je vakgebied. Ook biedt de missie je de mogelijkheid om te spreken met vertegenwoordigers van de Europese Unie. Zo krijg je meer inzicht in toekomstige ontwikkelingen en kansen in de EU en in de EU-regelgeving. Het doel van deze missie is om de samenwerking en kennisuitwisseling tussen België en Nederland te verstevigen met het oog op een duurzame toekomst.

Deze missie vindt plaats parallel aan het staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan België.

Meer informatie vindt je op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Meer informatie

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!