Dutch Media Week

Op maandag en dinsdag van Dutch Media Week organiseren wij samen met Media Perspectives: de Business & Innovation Days. Een evenement voor alle gepassioneerde professionals uit deze dynamische sector. Visionaire experts en vernieuwers nemen je mee op een onvergetelijke reis van inspiratie, kennis en netwerkmogelijkheden.

2 oktober 2023 - 3 oktober 2023 09:00 -18:00u Beeld & Geluid, Hilversum Meld je aan

Wat kun je verwachten?

We laten je kennismaken met het onontgonnen terrein van morgen. Stap vooruit in de tijd terwijl we de toekomst van de media verkennen, van baanbrekende technologieën tot revolutionaire trends die de industrie zullen vormgeven. Experts van onder andere Media.Monks, de NPO, team Liquid en Talpa geven een inkijkje in de kansen op het gebied van data, content en tech die voor ons liggen.

Daarnaast staan we stil bij de huidige stand van zaken in de media. Door boeiende paneldiscussies en interactieve sessies word je volledig op de hoogte gebracht van de actuele uitdagingen en mogelijkheden. Dit is jouw kans om samen met vooraanstaande professionals te leren en van gedachten te wisselen over de huidige trends en praktijken.

Wie kun je verwachten?

Verder is er ook:

  • Start-up Valley, waar start-ups je de nieuwste innovaties en ideeën laten ervaren
  • Een aantal toonaangevende media-bedrijven lanceren voor het eerst hun nieuwste toepassingen
  • Investeringspanel: voor alles wat met het ophalen van geld te maken heeft
  • Legio aan netwerkmogelijkheden
  • Lunch en borrel (inbegrepen)

Voor wie is het?

Er is een heel divers programma aan interessante sprekers en activiteiten samengesteld, met name gericht op content creators en nieuws-fanaten, en natuurlijk spelen de nieuwste ontwikkelingen en invloeden van data, tech en AI een belangrijke rol in de programmering.

Aanmelden

Enthousiast? Meld je aan om erbij te zijn!

Wat is inbegrepen?

– Toegang tot Dutch Media Week in Beeld & Geluid Hilversum van 09.00 tot 18.00 uur. Je kunt alle sessie bijwonen die op het programma staan.
– Lunch, tussen 12.15 en 13.15 uur
– Afsluitende borrel, van 16.00 tot 19.00 uur

Meld je hier aan hier!

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!