EN

You are leaving our website and will be forwarded to the international website for the Utrecht Region. Via this website, our Team International helps foreign businesses expand to Utrecht Region. By following this link you will be forwarded to this external website: https://invest.utrechtregion.com


Go to invest.utrechtregion.com

Digital Euregio Summit

De Digital Summit Euregio (DSE) is het grootse hybride digitale congres in de regio. Het congres is gericht op bedrijven, leidinggevenden en iedereen die geïnteresseerd is in de digitale wereld. De DSE heeft voor het eerst deze titel, maar was hiervoor 8 jaar bekend onder de titel “IT-Strategie-Kongress Nord Westfalen”.

19 mei 2021 9.00 - 17.00 uur Online Meld je aan

Sprekers

Bedrijfsleiders, IT-besluitvormers, managers en geïnteresseerden in digitale onderwerpen, komen samen om te praten over digitalisering, online strategieën, megatrends en meer. Er worden interessante hoofdthema’s verwacht van internationale én Euregionale CIO’s en bedrijfsleiders, evenals van andere spelers in de digitaliseringsbranche. Duitse en Nederlandse digitaliseringsdeskundigen spreken in drie parallelle tracks “Strategie en Megatrends”, “Digitale bedrijfsmodellen” en “Digitale Euregio” over digitale onderwerpen, trends en strategieën. De voertaal van het event is Duits en Engels.

Programma bekijken

Startup-competitie

Onder leiding van de Digital Hub münsterLAND hebben startups de mogelijkheid om zich aan de deelnemers te presenteren als onderdeel van een pitchwedstrijd in de track “Digital Business Models”. De winnaar wordt op de middag van het evenement bepaald. Daarnaast kunnen de deelnemers zich verheugen op een gespreksronde met corporate startups en lezingen over succesvol geïmplementeerde digitale bedrijfsmodellen. Er zijn prijsgelden met een totale waarde van €7.000. 💥🚀

Aanmelden is mogelijk tot 31 maart 2021. Het team van Digital Hub münsterLAND zal alle inzendingen bekijken en neemt na de sluitingsdatum contact op.

Aanmelden voor startup-competitie!

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *