Community Drinks Circulair Bouwen Utrecht Region

Kom je ook naar Community Drinks op donderdag 2 september? Tijdens deze borrel praten we je ook bij over de stand van zaken rondom de Roadmap Circulair Bouwen.

2 september 2021 15:30 Powered by Meaning, Maartensdijk Meld je aan

Tijdens deze borrel praten we je bij over de stand van zaken rondom de Roadmap Circulair Bouwen van ROM Utrecht Region en is er ruimte om informeel met elkaar in gesprek te gaan. Jullie enthousiasme en bijdragen aan deze roadmap waarderen wij enorm en wij willen graag met elkaar vooruitkijken. Voorlopig gaan we er vanuit dat dit fysiek plaats kan vinden bij Powered by Meaning in Maartensdijk. We gaan om 15.30 uur van start!

Kom je ook?

Laat ons hier weten dat je komt. Mocht je toch niet kunnen? Meld je dan even af, er is namelijk ruimte voor maximaal 45 personen in verband met de COVID-19 richtlijnen vanuit het RIVM.

Heb je de roadmap Circulair Bouwen al gedownload? Meer weten over de aanleiding van de roadmap? Dat kun je hier terugkijken. Mocht je voor 2 september al met ons in gesprek willen komen, neem dan contact op met irene.tendam@romutrechtregion.nl.

 

Mis geen ondernemersnieuws uit de regio Utrecht!