Uitgesteld | Café Connect is geopend!

Let op! Dit event is uitgesteld, datum nader te bepalen. Omdat de beste ideeën ontstaan op de achterkant van een bierviltje, komt de ROM met Café Connect! Een maandelijkse meetup over ondernemerschap in de regio Utrecht, met als eerste tafelgasten Bob en John van de Wisselzone uit Montfoort.

24 juni 2021 16:00 - 17:30 YouTube Live Meld je aan

De opzet

Café Connect is DE (online) stamkroeg voor gedreven ondernemers uit de regio Utrecht. Maandelijks trakteert ROM Utrecht Region in Café Connect de aanwezigen op interessante lezingen over rakende onderwerpen omtrent ondernemerschap.

  • Groei verder als ondernemer
  • Kom in contact met andere ondernemers uit jouw regio
  • Leer over interessante onderwerpen
  • En dat allemaal in een ontspannen setting!

Onze eerste tafelgasten

Tijdens de eerste Café Connect geven we het woord aan Bob en John van de Wisselzone uit Montfoort. De Wisselzone, deze naam wordt ook gebruikt in de triatlonsport. Het is daar de plek waar je als triatleet verandert. In de triatlon van zwemmer naar fietser of van fietser naar hardloper. Metaforisch gebruiken zij veel elementen van de triatlonsport in hun bedrijf. Bijvoorbeeld de luwte van een wisselzone, en ook de focus op het in transitie zijn. Elke transitie brengt uitdagingen mee. Dat geldt niet alleen in de sport, zeer zeker ook in het bedrijfsleven. Nieuwsgierig hoe Bob en John jou verder gaan helpen? Meld je dan gratis aan.

Meld je aan